fotograf

11 motive pentru care un fotograf este un partener ideal

august 6, 2015

Fotografii sunt cei care au mereu o camera de fotografiat in mana lor si sunt cei care surprind in imagini  inedite aspecte ale mediului inconjurator, ale evenimentelor si implicit ale persoanelor care apar in fotografii.

Pentru ca este necesar ca fiecare individ sa aiba o latura artistica, fotografii sunt cei care au cele mai multe calitati care se dovedesc a fi de durata in cadrul unei relatii.

Partenerul ideal este un fotograf!

De ce?

 1. sunt creativi; creativitatea lor se extinde dincolo de ceea ce un om simplu ar putea gandi.
 2. acorda o atentie deosebita detaliilor. Daca ti-ai schimbat coafura, un partener fotograf imediat va observa acest lucru.
 3. sunt dedicati meseriei lor. Daca sunt dedicati in ceea ce fac, atunci se vor implica cu un real devotament in relatie.
 4. te fac sa arati cel mai bine, pentru ca stiu cum sa isi exprime gandurile si cunosc cele mai noi tehnici de fotografiere.
 5. se documenteaza in tot ceea ce fac. In acesta vei gasi nu doar un partener de conversatie sau un fotograf; va fi persoana in care te vei putea baza neconditionat.
 6. ei sunt multumiti. Tot ceea ce conteaza pentru ei este inspiratia, abilitatile de lucru si norocul.
 7. au un bun simt al umorului. Stiu sa faca din orice greseala o poveste de amuzament.
 8. sunt intr-o continua invatare pentru ca vor gasi noi tehnici si noi informatii din domeniu care ii vor captiva.
 9. sunt sensibili cu privire la nevoile celorlalti. Un fotograf pune intotdeauna nevoile clientului deasupra propriilor nevoi si implicit isi vor ajuta partenerul in viata reala.
 10. gasesc frumusete in cel mai minor lucru. Fie ca este vorba de o casa veche, de o gradina cu flori neingrijita sau de o strada murdara, un fotograf va sti cum sa vada ce e mai frumos din ceea ce il inconjoara.
 11. sunt cei mai atractivi barbati. Frumusetea este o dovada fie ca fotografii sunt cei care cunosc cei mai multi oameni, cu care socializeaza si pastreaza relatii de lunga durata. Asa va fi si in cazul unei relatii reale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *