fericire

12 minute pentru fericire

martie 20, 2015

Probabil ca stii deja cum sa ai de-a face cu vremurilemai rele si cu starile de spirit mai urate. Cred ca, de fapt, cu totii stim acest lucru. In fiecare zi ne trezim si ne apucam de ritualurile noastre obisnuite. Ne simtim bine si probabil pregatiti sa dam ce avem mai bun din noi in timpul programuui de lucru de la birou sau de acasa. Insa, deodata cineva sau ceva ne strica buna dispozitie si lucrurile o iau razna.

Acest lucru mi se intampla si mie aproape in fiecare zi, insa nu ii permit acestui lucru sa ma acapareze de la indeplinirea sarcinilor zilnice si de la a fi de succes si fericit. Indiferent de programul tau incarcat, iti poti face timp cel putin 12 minute pe zi pentru a te simti mai bine. Alege una dintre aceste solutii la problema si bucura-te de ziua ta frumoasa.

12 minute de recunostinta

Indiferent de cine sau ce ti-a stricat ziua, petrece-ti 12 minute scriind pe hartie 12 lucruri pentru care esti recunoscator  in momentul de fata, in loc de a injura si de a uri pe toata lumea din jur. Recunostinta are o putere imensa asupra omului.

Poate face o persoana saraca bogata si o persoana care se simte rau, sa se simta mai bine in doar cateva minute. In fiecare dimineata, imi petrec 12 minute practicand acest lucru, recunostinta, si iti sugerezsa incerci si tu asa ceva. 12 minute vor fi suficiente ca sa te faca sa zambesti si sa te simti mai fericit si mai puternic.

12 minute de somn

Ei bine, poate ca e cam putin, dar cu totii stim cum tragem de timp si de somn dimineata, incercand sa anulam alarma pentru a ne trezi la munca. Atunci cand ne simtim obositi si coplesiti, nu putemfi deloc fericiti. A trage un pui de somn de 12 minte in timpul zilei, poate te va ajuta sa te simti mai treaz, mai constient de cele din jur si iti va revigora mintea si corpul pe loc.

Sursa: Amerikanki

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *