familie

Activitati de familie

iulie 2, 2015

familieIn familie, poti face mai multe lucruri impreuna cu toti membrii. Va puteti juca, va puteti uita la filme impreuna, puteti sa jucati diferite sporturi sau puteti iesi la picnic ori cu cortul in gradina. De asemenea, puteti merge in vizita la rude, puteti merge la mare, in concediu, in vacanta la munte, puteti face trasee turistice impreuna si asa mai departe.

In familie se poate face o expozitie cu vanzare la care toata lumea sa participe cu diferite functii. Ati putea sa faceti ordine in casa si sa scoateti in curte lucruri de care nu va mai folositi, mobila veche, antichitati, accesorii, haine care nu mai vin si care nu mai sunt purtate sau puteti sa va bucurati pur si simplu de un gratar cu vecinii in cadrul curtii uneia dntre cele doua sau mai multe familii din cartier.

Puteti de asemenea organiza o petrecere de „Bine ati venit in cartier!” pentru vecinii care tocmai s-au mutat la cateva case distanta. Puteti organiza aceasta petrecere impreuna cu ceilalti vecini deja vechi in cartier, dar si cu toti membrii familiei, de la mic la mare si de la catel la purcel. A organiza o petrecere poate fi la fel de distractiv ca si a participa la ceva de genul. Alege o data care merge cel mai bine pentru majoritatea dintre vecini si mai ales pentru familia care tocmai s-a mutat.

O zi calduroasa care va da batai de cap, mai ale pe timp de vacanta, se poate intampla sa fie un pic mai racoroasa daca alegeti sa faceti un lucru: umpleti niste baloane cu apa si apoi improscati-va unii pe altii. Ati putea de asemenea sa cumparati niste pistoale cu apa sau niste sticle de apa si sa le faceti gauri in capace pentru a va racori ca la carte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *