ventilatoare centrifugale braco

Aerisire si ventilatie – nevoi indeplinite cu Braco

martie 21, 2015

Se pare ca in cele din urma vremea buna incepe sa isi faca simtita prezenta. Scapam de frigul care ne-a facut sa tremuram, insa odata cu venirea caldurii trebuie sa ne mai gandim la un aspect: daca devine prea cald ce facem?

Solutia ventilatiei vine satisfacuta la un grad superior de catre Braco Industrial – societate care produce si comercializeaza ventilatoare care sa indeplineasca nevoia de aer proaspat, de un flux de aer constant atat de necesar nu doar pentru uz general ci si pentru uz industrial sau tehnologic.

Aerul viciat, poluarea, temperatura crescuta a mediului – mai ales in sezonul estival ce se apropie cu pasi repezi – isi gasesc rezolvare prin gama diversificata de produse oferite clientilor, atat in showroom-ul Braco Ventilatoare cat si pe site-ul oficial pe care l-au deschis pentru a se alinia trendului pietei: trecerea in mediul online.

Avand o experienta de peste 25 de ani pe piata de instalatii de ventilatie si tot ceea ce tine de ventilatoare industriale si motoare electrice ce le alimenteaza, Braco vine tot timpul cu garantia calitatii si cu asigurarea indeplinirii nevoii de ventilatie la un grad superior.

In ceea ce priveste gama de produse, Braco ofera ventilatoare ce se pliaza atat nevoilor de nivel rezidential cat si celor din sectoarele industrial, institutional sau comercial. Solutiile oferite includ ventilatoare axiale de perete de diverse tipuri si forme, ventilatoare axiale de tubulatura, ventilatoare de acoperis – acolo unde nevoia o impune – dar si ventilatoare centrifugale de presiune medie sau inalta.

Indiferent de sector, necesarul de ventilatie este indeplinit cu ajutorul diverselor tipuri de ventilatoare industriale. Fie ca este vorba de mentinerea unui flux de aer constant intr-o hala de productie, fie ca este vorba de sectorul industrial, in incaperi unde aerul viciat trebuie purificat ori trebuie asigurat un flux continuu de alte gaze intre diverse incinte, gama de ventilatoare Braco este extrem de versatila si utila.

La cererea clientilor, pot fi realizate si ventilatoare de putere mai mare sau dupa specificatii diverse, in cazurile in care cele prezente deja in stoc nu reusesc sa indeplineasca cerintele. O divizie speciala din cadrul societatii se ocupa exact de aceste aspecte, de la dimensiuni si specificatii tehnice personalizate ale ventilatoarelor si pana la necesarul de putere pentru alimentarea lor prin motoare electrice de asemenea cu specificatii tehnice personalizate.

Toate aceste solutii vin in intampinarea oricaror nevoi, in asa fel incat, chiar daca vine sezonul estival, ventilatia si aerul proaspat nu va reprezenta o problema.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *