aeroport inalta clasa

Aeroporturi de inalta clasa

noiembrie 10, 2014

Inca de prima data de cand premiile Skytrax au fost lansate si puse in aplicare, Amsterdam Schiphol Airport din Olanda a intrat in primele trei clasate drept cele mai bune aeroporturi din intreaga lume, mai mult datorita procesului de transfer de inalta clasa si eficient. Schiphol a castigat de asemenea si cele mai bune onoruri pentru Cel mai bun aeroport din Europa  si Cel mai bun aeroport din Europa de Vest.

Hong Kong International Airport, Hong Kong, China a ocupat locul 3 in anul 2012 printre cele mai bune aeroporturi din lume, si in anul 2013 a trecut pe locul 4 . Oricum, Aeroportul International din Hong Kong a ramas printre favoritele  aeroporturi printre calatoriii care au votat. Pe langa faptul ca a fost clasat pe locul 4, acest aeroport a a fost clasat in topul 5 printre toate aeroporturile din 6 categorii diferite.

Beijing Capital International Airport, China si-a inceput operatiunile abia in anul 2008 si de atunci tot a adaugat trafic de pasageri in fiecare an pana acum. Fara indoiala, acest eroport si-a mentinut pozitia de pe locul 5 din 2012 pana in anul 2013, si a fost denumit cel mai bun aeroport din intreaga China.

Munich Airport, Germania. Pentru calatorii care uaru faptul ca cele mai multe aeroporturi ofereau mancare reincalzita la cuptorulcu microunde, Aeroportul Munich din Germania  serveste o gramada de mancaruri care sunt niste adevarate delicateturi printre gurmanzi. In plus fata de faptul ca a fost clasat pe locul 6 in topul general din anul 2013, Aeroportul Munich a castigat de asemenea si titlul de Cel mai bun aeroport din Europa Centrala si Cea mai buna experienta culinara dintr-un aeroport.

Aeroportul Zurich, Elvetia. Daca ai trecut vreodata printr-o experienta neplacuta care presupunea si pierderea bagajului in aeroport, vei aprecia faptul ca Aeroportul Zurich din Elvetia  este un castigator neinfrant la categoria Cea mai buna livrare a bagajelor dintr-un aeroport, fata de faptul ca a fost clasat drept cel mai bun aeroport din lume pe pozitia a 7-a. Aeroportul Zurich a primit de asemenea si premiul pentru Cel mai bun serviciu al staffului dintr-un aeroport in anul 2013, din Europa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.