scriitor

Aia cu capul mare

mai 5, 2015

scriitorAdica tu esti unul de aia cu capul mare, nu-i asa? Aceasta a fost intrebarea ce mi-a fost adresata intr-o zi cand am incercat sa explic unei cunostinte cu ce ma ocup. Eu i-am zis ca sunt blogger si ca scriu pentru diferiti clienti pe diferite teme. Acum fiecare intelege ceea ce isi doreste. Mie mi-a placut asa oarecum cand mi-a zis ca sunt unul din aia cu capul mare, adica cu minte multa m-a facut sa inteleg. Chiar daca nu este chiar asa, tot in acest fel ma voi prezenta de acum incolo.

Un alt lucru ce ii caracterizeaza pe oamenii care scriu si gandesc mult este ca sunt creativi si foarte eclectici si ca imprumuta diverse elemente din scriere si gandire si de la altii din jur. Un content writer sau un blogger este acea persoana care face ceea ce ii place, adica scrie el cum stie mai bine si multumeste pe altii cu mestesugul sau de a scoate cuvintele din palarie sau din minte pe loc, fara prea mult efort, totul pentru a pune cap la cap niste scrieri minunate care sunt necesare a fi afisate pe undeva.

Un content writer trebuie sa stie de asemenea sa faca si copy-writing din cand in cand daca asa i se cere. A face copy-writing inseamna a face mai multe scrieri cu aceeasi tema de mai multe ori pe zi sau atunci cand este necesar acest lucru. A scrie pe aceeasi tema cu alte cuvinte este ceea ce se numeste scriere dublata sau duplicata, desi nu este vorba despre plagiat sau altceva pentru ca doar ideea este acceasi, cuvintele si ordinea lor este alta.

A fi content writer este excelent pentru cei cu capul mare, cu idei si care sunt plini de creativitate si de imaginatie mereu, in fiecare moment al zilei. Aceste persoane fabuloase se pot inspira din orice si orice le sta drept punct de pornire in scrierea unui articol.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *