videochat

Alege videochatul daca iti doresti sa mergi la job din placere

noiembrie 17, 2016

Majoritatea oamenilor, atunci cand se gandesc ca maine e luni si trebuie sa mearga la locul de munca, se simt complet demoralizati. Asta nu se intampla si in cazul modelelor care lucreaza in cadrul studioului de livechat Tandress Studio Bucuresti. Mai mult decat atat, modelele sunt incantate de ideea ce vor pasi din nou intr-un mediu definit de lux, de bunastare si unde sunt intampinate de cele mai dragute colege.

De ce sa alegi videochatul

Meseria de model in videochat incepe incetul cu incetul sa fie privita ca orice alta meserie. Chiar daca inca mai sunt persoane care denigreaza fetele care practica servicii in webchat, cei care intr-adevar stiu adevarul din spatele acestui job, le apreciaza pentru tot ceea ce fac. De altfel, orice model de la Tandress Studio Bucuresti iti va sugera sa te angajezi acolo, avand in vedere cat de mari sunt salariile si bonusurile pe care ele le obtin destul de usor, adica facand ceea ce le place – socializand si punandu-se in valoare.tandress-videochat

Cu toate ca aici castigurile variaza in functie de orele lucrate, programul de lucru si de calitatea serviciilor prestate, niciun model nu obtine mai putin de 1.000$ in fiecare luna. De altfel, sunt fete care reusesc sa castige chiar si 30.000$ lunar! Cu toate ca astfel de cazuri sunt mai rar intalnite, atunci cand se da dovada de seriozitate si profesionalism, sansele de a intra in posesia unor sume atat de importante de bani sunt foarte mari.

Aici, programul tau nu doar ca va fi flexibil, insa vei avea ocazia sa iti si alegi tura pe care vrei sa o ai, in functie de propriile tale dorinte si preferinte. Asadar, ai timp destul pentru a te bucura din plin de uriasele sume de bani pe care le vei castiga din videochat.

In plus, mediul de lucru e atat de placut, design-ul interior e atat de atent ales, incat modelele declara faptul ca acolo se simt ca intr-un hotel de 5 stele. Acest lucru se datoreaza fapului ca pentru Allure Studio cel mai important e ca angajatele sa aiba parte doar de frumusete si lux.

Cum trebuie sa fie un model in videochat?

Acum, ca ai vazut cat de multe beneficii are de castigat un model in videochat de pe urma acestui job, n-ar fi mare mirarea ca iti doresti si tu sa faci parte din acest colectiv deosebit de prietenos si de primitor. Totusi, trebuie sa respecti anumite standarde pentru a putea fi acceptata.

In pimul si in primul rand, varsta ta trebuie sa fie de cel putin 18 ani. Aici toate fetele care lucreaza, sunt angajate cu un contract individual de munca, asadar, corectitudinea primeaza. Acesta este si motivul pentru care, indiferent cat de mult ti-ai dori sa lucrezi la Allure Studio Bucuresti, atat timp cat inca nu ai ajuns la varsta majoratului, nu poti face parte din echipa.

Mai mult decat atat, trebuie sa dovedesti faptul ca iti doresti cu adevarat sa faci asta. Cum? – fiind o persoana deschisa, sociabila si dornica sa activeze in acest domeniu. Daca ai si un aspect placut, cu atat mai mult vei impresiona si vei avea ocazia sa te bucuri din plin de o cariera de succes in livechat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *