Aplicatii de la Google Now

iulie 7, 2014

Google este unul dintre cele mai mari motoare de cautare din lume si in ultima vreme elaboreaza tot mai multe strategii si creaza tot mai multe aplicatii si programe afiliate de care sa dispuna toata lumea si care sa ne indeplineasca toate dorintele si nevoile.

Pentru iubitorii de sporturi

Aplicatia Sports Card de la Google Now iti permite sa fii mereu la curent cu felul in care echipa ta favorita evolueaza pe teren, la o prima vedere, chiar daca tu nu poti fi acolo in persoana, pentru a observa totul cu ochii tai.

Pentru jucatorii de la Bursa de Valori

Investitorii de la Bursa de Valori isi pot urmari investitiile bazat pe stocurile pe care le-ai cautat sau care sunt cercetate de catre Google Finance, folosind aplicatia Stocks Card de la Google Now.

Pentru pasionatii de fitness

Daca ai un telefon cu Android si ti-ai activat Location Reporting si Location History, Google Now iti va dezvalui un Activity Summary Card care iti estimeaza cati kilometri ai mers sau ai pedalat de pe bicicleta in ultima luna.

Pentru cei care iubesc viata de noapte

Daca ai facut rezervare la restaurant, aplicatia Restaurant Reservations Card de la Google Now iti va afisa un reminder pentru a-ti aminti numele restaurantului, adresa acestuia, ora rezervarii tale, cat timp iti va lua sa ajungi acolo din locatia ta curenta, si iti va da chiar si indicatii. Daca ai cumparat bilete pentru filme, concerte sau alte evenimente, vei primi  un tratment asemanator si cu ajutorul Movies Card, Concerts Card sau Events Card.

Pentru cei care uita zilele de nastere ale prietenilor

Aplicatia Birthday Card de la Google Now Friends este cu adevarat salvatoare pentru cei care sunt provocati si depasiti din punct de vedere al zilelor de nastere ale apropiatilor. Daca prietenii tai sunt pe Google Plus sau ii ai la contacte pe Gmail si isi are publica data nasterii, atunci totul este pregatit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *