aplicatii

Aplicatii diverse de la Android

iulie 3, 2015

aplicatiiAplicatiile pentru blocarea ecranului sunt cele mai grozave dintre toate-chiar poti face lucruri pe tableta sau pe telefonul mobil si daca nu deblochezi neaparat telefonul. De la verificarea notificarilor, la reminderele de la calendar, la controlul muzicii, la apelurile ratate, setarile rapide si asa mai departe, Next Lock Screen iti permite sa preiei controlul telefonului tau blocat. Next chiar va sufera aplicatii bazat pe locatia in care te afli.

Primul lucru pe care ar trebui sa il cunosti este faptul ca Google Play nu este singurul loc de unde poti obtine aplicatii de la Android. Binenteles, este cel mai extins si locul oficial pentru asa ceva, insa exista o gramada de alte aplicatii undeva acolo care nu se regasesc in Google Play sau care pur si simplu exista in alta parte (cum ar fi in magazinul de aplicatii Amazon, de exemplu).

Principala si favorita noastra alternativa de la Google Play Store este SlideMe, unde poti gasi o multime de aplicatii cool si usor de folosit care au fost testate inainte in mod individual pentru a ne asigura ca functioneaza pe AOSP (Android Open-Source Project) si nu sunt legate de serviciile Play Store.

Dolphin Browser este una dintre cele mai bune browsere de la Android pe care le poti obtine de undeva. Este gratis, arata bine, vine intr-o multime de trasaturi si are de-a face cu Adobe Flash Player-playerul multimedia care nu mai moare niciodata. Camera360 Ultimate a ajuns in sfarsit in aplicatiile pentru camera de la Android pentru ca adaposteste o multime de trasaturi, inclusiv peste 200 de filtre, o sharuire de poze NFC si o absenta atat de dorita a reclamelor. Este o aplicatie gratis care iti asigura faptul ca este cea mai potrivita pentru camera telefonului tau cu Android.

Una dintre cele mai bune aplicatii pentru tastatura de la Android este Swiftkey, o aplicatie gratis pentru tastatura care face din tastat o experienta mult mai grozava si cat de simpla se poate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *