atuuri femei intimidante pentru barbati

Atuuri ale femeilor ce intimideaza barbatii

septembrie 10, 2014

Si femeile pot pune pe fuga barbatii si intr-un sens oarecum negativ pentru ca au parte de o serie de beneficii pe care doar unele dintre noi le pot avea, dar si se manifesta intr-un fel in care barbatii nu ar intelege sau i-ar depasi complet.

Cum arata o femeie care poate intimida un barbat? Sa nu va ganditi ca ma refer la o culturista plina de patratele si pachete de muschi care este recent iesita dintr-o sala de forta, pentru ca nu la asta ma refer. O femeie bine, de succes si plina de incredere in sine poate fi exact felul de femeie care ar putea pune pe fuga un barbat mai putin curajos si care nu vrea sa-si asume riscuri sau care nu este suficient de increzator in propriile forte si in propria persoana.

Daca o femeie bine este de asemenea si foarte stilata, imbracata mereu foarte elegant, cu piese vestimentare scumpe si de firma, de la cele mai ales branduri de moda din lume, si daca se mai impodobeste rafinat si cu o serie de accesorii de firma si de valoare care ar putea costa pe altii o intreaga masina, binenteles ca va ajunge sa intimideze un barbat mai slab de inger.

Daca pe deasupra acea femeie va fi si foarte increzatoare in sine, atragatoare din punct de vedere fizic si sfidatoare, atunci cu siguranta ori va ramane singura pentru mult timp, ori ii va pune capac la un moment dat un barbat la fel de bun cum e si ea, cu aceleasi valori, putere financiara si emotionala sau intelectuala.

Daca o femeie umbla mereu cu nasul pe sus atunci cand merge pe strada, ori la diverse evenimente la care merge, mai mult pentru ca nu vrea sa para un nimeni sau ca ii este frica de ceva, la un moment dat va ajunge sa para inabordabila, prea serioasa, rigida si plina de sine, mult prea mult pentru orice domn.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *