apa lamaie

Beneficii ale apei cu lamaie

martie 29, 2015
apa lamaie
apa lamaie

Rolul apei in corpurile noatre este imens. Este foarte important sa ne controlam consumul de apa tocmai pentru a ne mentine sanatosi si frumosi. Doctorii spun ca ar trebui sa bem cel putin 2 litri de apa in fiecare zi. Doar in acest fel corpul nostru se va mentine hidratat si  tu vei putea sa previi setea atunci cand iti va fi cald.

Cei mai multi dintre noi prefera sa consume alte tipuri de bauturi dulci siracoritoare in loc de apa, insa aceste lichide  nu sunt atat de bune pentru sanatatea noastra si unele dintre acestea chiar pot sa ne dauneze destul de rau. Destul de recent mi-am dat seama ca poate fi atat de simplu sa  beau o gramada de apa si sa ma bucur de gustul ei daca voi adauga ceva in ea.

Pentru asta este nevoie de nsite fructe ce vin adaugate in apa de baut zilnic si astfel vei avea parte de cea mai hidratanta si buna bautura dintre toate. Apa cu lamaie este cea mai buna varianta de apa de consumat in aceste zile si cam mereu. Sucul de lamaie sau zeama de lamaie mai bine zis este extrem de benefica pentru noi de vreme ce este plina de multe vitamine, minerale si antioxidanti care ajuta la imbunatatirea sanatatii generale.

Daca vei bea suc pur de lamaie, poate sa fie daunator pentru smaltul dintilor tai pentru ca, in aceasta forma, concentratia de acid este prea mare, asadar mai bine ai mixa zeama de lamaie cu apa plata. De asemenea, este recomandat a se bea o astfel de bautura  pentru ca ne va ajuta la un proces de digestie mult mai bun in corpurile noastre.

Fa din a bea zillnic apa cu lamaie un ritual, o obisnuinta, dimineata sau chiar si in timpul zilei, si astfel te vei simti mai bine si vei vedea diferenta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *