calatorie India

Calatoria in India

ianuarie 27, 2015

India are trei sezoane; sezonul rece, sezonul ploios si sezonul cald. Sezonul rece, dintre lunile noiemrie si februarie este cel mai bun si cel mai popular moment pentru a vizita tara. Sezonul ploios si sezonul cald sunt foarte umede, insa este mult mai probabil ca gasesti bilte mai ieftine in aceste momente ca sa ajungi in minunata Indie. Daca te vei decide sa profiti de aceste oferte, vei descoperi o vreme de obicei rece in regiunile de nord Himalayene.

Vizitatorii nord americani ai Indiei sunt foarte bine sfatuiti sa fie precauti cu dieta lor pentru ca apa si proviziile de mancare sunt foarte diferite in India decat in Canada sau decat in Statele Unite ale Americii. Ai mare grija si fii precaut, cum ar fi atunci cand vei bea apa-alege doar apa imbuteliata, evita fructele si legumele care nu au fost cojite si evita mancarurile vandute de oamenii de pe satrada.

Cele doua cele mai ieftine si comune mijloace de tranport din India  sunt trenurile si autobuzele. Sistemul de transport in India este legendar si se intinde de-a lungul intregii tari-adica in lungul si in latul acesteia. Seat 61 este unul dintre multele siteuri web care airma ca a calatori in India cu trenul  este cea mai buna modalitate de a vedea inreaga Indie.

Autobuzele sunt de asemenea o experienta unica in India, insa nu mereu una pozitiva. Drumurile Indiei se spune ca sunt unele dintre cele mai periculoase drumuri din intreaga lume. Daca iti doresti sa iei un autobuz, cel mai bine ar fi sa-ti inchiriezi un loc intr-un autobuz al guvernului. Poti face rezervarea cu o luna in avans si sunt de obicei foarte de incredere. Indienii tind sa isi adune bagajele pe acoperisul autobuzelor si cu toate aceste curse cu obstacole nu este neobisnuita posibilitatea ca bagajele sa cada pe drum.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *