votca carbohidrati

Carbohidrati in votca

ianuarie 8, 2015

Uite cateva tipuri de votca- cele mai populare-  si numarul de calorii pe care il are fiecare dintre acestea:

  • Ciroc – 65 calorii
  • Smirnoff Red Label – 64 calorii
  • Skyy Blue Vodka – 73 calorii
  • Belvedere – 64 calorii
  • Grey Goose – 69 calorii

Tipuri de votca

Nu toate tipurile de votca sunt create in egala masura. O companie cum este Absolute are foarte mare grija de fabricarea produselor sale. Oricum, unele companii se pot folosi de siropuri dulci pentru a da aroma dupa ferementarea si distilarea acestui produs alcoolic. Asta se poate traduce intr-un volum mai mare de calorii si mai multi carbohidrati decat la alte produse.

Votca aromata

Multi oameni cred ca votca aromata are de fapt mai multe calorii si carbohidrati decat celelalte produse de genul fara arome. De fapt, in realitate, votca aromata de inalta calitate contine calorii si carbohidrati care se regasesc in aceeasi masura si la votca traditionala. Asta se intampla pentru ca agentii care dau aroma (cum ar fi cojile de citrice sau betisoarele de vanilie) sunt adaugate la inceputul procesului de distilare.

Odata ce alcoolul este distilat, esenta aromei ramane, insa nu si valorile calorice si de carbohidrati pe care ar trebui sa le aiba. Unele votca aromate de calitate mai saba pot urmari un proces diferit de fabricare ce include adaugarea de zaharuri sau de agenti de aroma, asadar mai intai cititi de fiecare data eticheta inainte de cumparare si de consum.

Mixuri

Un alt fapt de luat in considerare este si ceea ce mai pui alaturi de votca cand o bei. Multi dieteticieni folosesc urmatoarele pentru a crea o bautura slaba in carbohidrati:

  • Apa
  • Apa minerala
  • Suc dietetic

Evita a folosi in combinatie cu votca sucuri de fructe, ape tonice si combinatii de indulcitori. cestea pot sa transfome din continutul votcii fara carb intr-un continut plin de calorii si de carb foarte simplu si rapid.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *