Lian Li Case

Carcasa PC este acum un birou

mai 29, 2014

Daca esti un gamer inrait vei fi mereu preocupat de PC-ul tau de lucruri precum airflow, temperaturi, wire management si overclocking. Toate aceste lucruri sunt destul de greu de obtinut intr-o carcasa PC, spatiul fiind destul de limitat si trebuie sa depui un efort considerabil daca vrei sa obtii un sistem curat si eficient. Aceste probleme cu care te confrunti cu o carcasa PC ar putea dispare de indata ce iti achizitionezi un birou care poate acomoda componentele unui PC.

Cei de la Lian Li, unul din cei mai buni producatori de carcase PC, au anuntat anul trecut un astfel de produs prezentandu-ne si un prototip. Acu prototipul este un produs pe care il poti achizitiona.

La o prima vedere produsul este un birou total normal dar la o privire mai amanuntita vei observa ca acesta este construiti dintr-un aliaj de aluminiu si in partea de sus este prevazut cu o sticla tratata termic prin care poti vedea componentele PC-ului tau.

Lian-Li a lansat 3 astfel de modele, DK-01X, DK-02X si DK-Q1X. Primul model, 01X, are o latime de 0,9 metri si 02X are o latime de 1.25 m. DK-02X nu este mai lat doar de dragul de a ocupa mai mult spatiu. Aceasta carcasa poate acomoda pe langa placa de baza ATX, E-ATX sau HPTX si o placa de baza secundata de format mini-ITX. O vei putea folosi pentru un sistem secundar pentru stocare sau alte activitati. Al treileea modei DK-Q1X este cel mai mic birou din aceasta serie avand o latime de doar 0.7 metri.

Nu vei mai avea probleme cu wire management-ul si nici macar cu acel cooler nou pe care nu-l putea monta in carcasa fara sa inlaturezi panoul lateral. Birourile Lian Li acomodeaza coolere de pana la 180 mm intalime si placi video de pana la 410 mm lungime.

Pretul pentru o astfel de carcasa este destul de piperat, mai exact 989$ pentru varianta DK-01X si va fi disponibila pentru noi toti incepand cu luna august a acestui an.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *