carti

Carti cu final misterios

mai 31, 2015

cartiMister, suspans, fantezie si imaginatie- cu toatele imbinate impreuna. Suna foarte bine nu? Suna captivant si fermecator? Ai dori sa citesti ceva care sa cuprinda toate aceste lucruri la un loc? Ingredientele cheie pentru o asemenea carte misterioasa au fost enumerate mai devreme, insa ceea ce trebuie sa iti place tie din acea carte, trebuie sa fie finalul mai ales care va fi cu totul neasteptat decat finalul cartilor citite pana acum. Cateva exemple de asemenea carti, in cele ce urmeaza.

Crima este poate cel mai popular element folosit in cadrul cartilor de tip mistery. Descrierile detaliate ale locurilor crimei, personajele ciudate si fermecatoare, activitatile pe care le intreprind si le-au intreprins victimele sunt cu toatele numai bune pentru a-ti capta atentia de fiecare data cand vrei sa citesti o carte buna. O prezentare succinta a evolutiei scenariului si un final dintre cele mai aparte sunt niste elemente care te mentin ttreaza si doritor mereu de a citi cat mai mult si cat mai mult.

Locul secret scris de Tana French(2014)

Aceasta carte minunata este una dintre volumele seriei Dublin Murder Squad. Locatia in cauza este internatul in care sta o fata, care se intampla sa fie scena unei crime comise asupra unui adolescent. Cazul este nerezolvat  si la un an dupa crima monstruoasa, politistii primesc un bilet pe care scrie „Stiu cine l-a ucis”.

Acest biletel este regasit in cadrul avizierului de la intrarea din scoala, un loc in care fetele obisnuiau sa puna biletele, observatii si plangeri legate de tot felul de lucruri din internatul lor. Acest loc este cunoscut ca „Locul Secret” iar biletul nu are nici un semnatar car ar fi scris acest lucru. Misterul este mare, asadar..

Femeia in Alb scris de Wilkie Collins(1860)

Aceasta este o alta carte plina de mister si de suspans care ne mentine intr-o stare permanenta de tensiune, pe noi cititorii sai. Povestea seamana foarte tare cu viata unuia dintre protagonistii bolanvi mental. Acest personaj este introdus intr-o casatorie care nu a fost fortata, insa era deja decisa anterior si astfel nu au fost oferite prea multe posibilitati de avut in vedere. Restul cititi in carte.

One Reply to “Carti cu final misterios”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *