in stomacul oamenilor

Ce mai poti gasi prin stomacul oamenilor

septembrie 19, 2014

O alimentatie adecvata si plina de nutrienti este necesara in cazul unei vieti sanatoase si a unei bune functionari a organismului nostru. Tocmai de aceea, cei mai multi dintre noi cautam sa ne alimentam cat mai cum se cuvine, potrivit stilului de viata al fiecaruia si potrivit cu felul in care ne simtim, dar si cu afectiunile care ne dau tarcoale cateodata si chiar se instaleaza in interiorul nostru.

Se stie ca lumea mananca tot felul de lucruri mai mult sau mai putin ciudate, in functie de regiune pana la urma. Nu toti cei din Europa prefera broastele ca fel de mancare, chiar daca poate parea destul de apetisant in combinatie cu sosuri si cu garnituri dintre cele mai speciale. Insa, in China acest lucru este ca la el acasa, pentru ca pana la urma cam de acolo provine.

Dar totusi, spre deosebire de restul chinezilor, Yang Dingcai este mai faimos decat ceilati compatriori tocmai pentru faptul ca prefera broastele ca fel de mancare, insa nu broastele gatite intr-un anumit fel, ci broastele vii, inghitite cu totul. Acesta sustine ca in acest fel, consumand pe zi cateva broaste, inca de 40 de ani, se fereste foarte bine de toate problemele intestinale pe care le poate avea si face asta si pentru a-si pastra forma. Cam ciudat! Yuck!

Desi ciocolata este un aliment dintre cele mai preferate de catre oamenii de pretutindeni, alte obiecte ce aduc a ciocolata nu sunt, mai ales daca este vorba despre un glonte. Astfel crezand ca un glonte descoperit in pamant este o bucatica de ciocolata sau o bombonica de ciocolata, o fetita din India a inghitit respectivul proiectil.

La spital dupa fiind, mai apoi, acesteia i s-a scos glontele din stomac chia si fara ajutorul vreunei interventii chirurgicale. Oricum, neglijenta si lipsa de atentie a parintilor sau a celor mai mari asupra copiilor si celor mai putin stiutori, pot duce la afectiuni ale intestinelor, stomacului, ba chiar si la moarte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *