beckham

Ce nu stiai despre David Bechkam

mai 26, 2015

beckhamFara indoiala este cea mai mare icoana a fotbalului din toata lumea, insa pun pariu ca sunt o multime de lucruri pe care nu le stii despre David Beckham. Vedeta de la Manchester United si Real Madrid tocami a implinit frumoasa varsta de 40 de ani si a sarbatorit acest eveniment mare pe tot parcursul unui weekend, cheltuind o suma frumusica de 480.000 de dolari pentru petrecerea sa aniversara din Maroc.

Varsta sa nu a fost niciun impediment deoarece acesta e petrecut pana la ora 7 dimineata alaturi de sotia sa, Victoria Beckham si prietenele ei de la Spice Girls. De asemenea, alaturi de starul fotbalului in ziua aniversarii lui, au mai petrecut si starurile Eva Longoria, Gordon Ramsay si Guy Ritchie. Totusi, pentru a-l onora pe Davvid Beckham, trebuie sa afli cateva noi lucruri pe care cu siguranta nu le stiai despre cea mai celebra personalitate a fotbalului.

Unul din tatuajele sale e scris gresit. Bechkam are in total 32 de tatuaje, si te-ai fi asteptat ca acesta sa fie foarte atent pentru a obtine acest tatuaj corect. Insa tatuajul „Victoria” de pe bratul stang al artistului este putin cam rusinos. De fapt este „Vihctoria”. Din fericire, tatuajul este scris in hindi, care face acest lucru sa fie mai putin vizibil. Pademesh Gupta, un editor al unei reviste hindi, a spus ca acest tatuaj a fost o greseala prosteasca. Fotbalistul are cate un tatuaj pentru fiecare din cei patru copii ai sai, iar dependenta sa pentru aceasta forma de arta a inceput cand acesta si-a facut tatuajul pentru fiul sau cel mai mare- Brooklyn- al carui nume si l-a insemnat pe spate.

Sufera de sindromul obsesiv compulsiv (OCD). „Sufar de tulburarea OCD deoarece trebuie sa pun totul la locul lui sau sa fie macar aliniate. Totul trebuie sa fie aranjat in pereche.”- declara fotbalistul, care atunci cand intra intr-o camera de hotel, prima data aranjeaza toate pliantele si revistele in sertare, dupa care se poate relaxa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *