Friends

Ce nu stiai despre show-ul Friends

iunie 13, 2015

FriendsAi petrecut ceva timp sa te uiti la intregul serial iar cand ai terminat de vizionat nu stiai ce sa mai faci si de ce sa te mai apuci. Iata cateva lucruri despre serialul tau preferat pe care, cu siguranta, nu le stiai.

Initial, show-ul trebuia sa se numeasca ”Insomnia cafe”. La inceputul anilor 90, David Crane si Marta Kauffman au intentionat sa lase acest nume serialului. Ceea ce trebuie sa se petreaca in serial era diferit de ceea ce am vazut. De exemplu, Ross si Rachel nu trebuiau sa fie relatia cheie din serial. In schimb, Joey si Monica trebuiau sa prezinte principalul subiect de iubire.

Rama care se afla in jurul vizorului din apartamentul Monicai, trebuia sa fie defapt o fotografie, insa sticla s-a spart din greseala. De asemenea, actorii si membrii echipei erau speriati de ceea ce Matt LeBlanc ar fi putut fi, pe baza dosarului pe care l-au citit despre el. Canapeaua portocalie din Central Perk a fost gasita de un designer, intamplator, intr-unul dintre depozitele Warner Bros Studios.

Un aspect pe care nu multi l-au observat este numarul apartamentului la care locuiau Rachel si Monica. In primele episoade, ele stateau la apartamentul cu numarul 5, insa ulterior a fost schimbat cu 20, deoarece producatorii au sustinut ca numarul 5 corespunde unui etaj inferior.

In primul sezon, fiecare actor primea 20.000 de dolari pe episod. In anul 1977, actorii au negociat suma la 100.000 de dolari, iar pe finalul ultimul sezon fiecare era platit cu 1.000.000 de dolari pe episod.

Povestea cu Phoebe care a nascut tripletii fratelui sau a fost scrisa pentru ca Lisa Kudrow deoarece aceasta era insarcinata in viata reala.

Bruce Willis a jucat in Friends gratis. Matthew Perry a facut un pariu cu Bruce Willis, acesta din urma pierzandu-l si ajungand sa joace in Friends pe gratis, banii donandu-I in scopuri caritabile.

In realitate, statuia mare alba a lui Joey in forma de caine apartinea lui Jennifer Aniston. Actrita primise statuia cadou de la un prieten ca sa-i poarte noroc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *