Ce sa bem ca sa potolim arsita

august 25, 2014

Stim. Este vara, este cald, este soare mult si de asemenea ne este ste, o sete de ceva rece si bun care sa ne mai ostoiasca din arsita pe care o avem de cele mai multe ori. Insa, cu totii alegem oare cum se cuvine ceea ce bem pe timp de vara si pe timp de zile caniculare?

Multa lume consuma bere, in special barbatii care parca nu se mai satura de aceasta bautura-aliment cun gust amarui si piscacios, care ne racoreste setea si ne umfla peste poate in cele din urma. Desi este atat de consumata, berea nu este foarte indicata pentru sanatate, mai ales consumata foarte des si in lipsa meselor zilnice.

Ce am putea sa bem altceva care sa ne ajute in lupta noastra permanenta cu setea si sa ne dea o senzatie de bine si de relaxare? O limonada rece, cu gheata si menta racoritoare, un pahar sau doua de apa nici prea rece, nici prea calda, un ceai cu gheata natural si aromat, plin de beneficii pentru sanatate sau poate chiar niste fresh-uri bune de fructe proaspat stoarse pot fi cele mai indicate si cele mai pline de vitamine si minerale bauturi ce pot fi consumate pe timp de vara.

O limonada rece, cu menta, gheata, sau alte fructe, acrisoara si aromata, poate fi exact elixirul minune de care avem nevoie pe timp de zile calduroase. La o terasa, alaturi de cineva cu care sa vorbesti si sa povestesti cate in luna in stele este perfect a savura o limonada sau doua racoritoare si pline de gust.

Insa, nici cu aceasta bautura acrisoara nu trebuie sa exagerezi pentru ca lamaia ce o contine este un fruct acid, care iti poate cauza arsuri la stomac si un gust neplacut in gura, in special daca inainte de a o consuma nu ai mancat nimic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *