ochii mari

Ce spun ochii tai despre personalitatea ta?

septembrie 24, 2015

Ochii intotdeauna au avut o semnificatie speciala pentru oricine din lumea aceasta. De la denumirea de oglinda sufletului si pana la enigmatica poveste arabica a ochilor, acestia au incurajat poeme de dragoste, autori si iubiri unice.

Expresivi si alunecosi, ochii unei persoane spun si dezvaluie o carte pe care cineva o poate citi. De la conditiile de sanatate ale unei persoane, la intentii si la naturalete, acestia pot transpune culoare, claritate sau forma. Limbajul corpului spune ca atat nuanta culorii ochilor, cat si ziua nasterii ofera involuntar informatii despre o anumita persoana.

Marimea ochilor

Daca te uiti la propria fata si o compari cu restul caracteristicilor fetei ce observi? Sunt mai mici sau mai mari? Desigur, aeasta modalitate este subiectiva, dar daca intrebi un prieten vei obtine un raspuns precis.

Ochii mari: esti o persoana deschisa si receptiva la schimbari, esti emotional si bine informat. Pasiunea este elementul care te defineste si in general caldura o emana sufletul tau, ceea ce inseamna ca esti o persoana usor de abordat. De altfel, esti creativ si ai imaginatie.

Ochii mici spun concentrare si precizie si incredere in cuvintele spune. Esti predispus la observarea detaliilor si inteligenta spune ca iti place sa te avanti in actiuni, in a descoperi lucrurile in detaliul lor. A prinde mai multa experienta este deja un obiectiv de viata pentru tine. De multe ori se pare ca prezinti un comportament de aparare impotriva strainilor, care inseamna ca nu doresti sa ai de a face cu oameni reci si aroganti.

Forma ochilor

Priveste atent linia ochiului de la colt la centru si observa cum liniile curbe ale ochilor ii inconjoara. Forma de para a ochilor constituie un tipar gradat pentru cei care par sa fie mai concentrati. Pe de alta parte, ochii rotunzi sunt cei care se tem de lucruri abrupte si sunt concentrati doar pe respectarea sarcinilor.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *