games

Cele mai bune jocuri din 2014

aprilie 25, 2014
in IT

Au trecut doar 4 luni din anul 2014, cu toate acestea au aparut o serie de jocuri video care ne vor tine cateva ore bune in fata calculatorului, si vom scapa de plictiseala din seara de vineri in care nu mergi in club cu prietenii.

Este inca devreme sa spunem ca aceasta lista va fi un definitiva, multe jocuri se asteapta a se lansa in toamna, insa trebuie sa ne multumim cu ce a aparut in acest an.

Printe primele pe care vi le recomandam ar fi South Park: The Stick of Truth, cel putin in lumea jocurilor RPG, fiind un proiect ambitios care are un succes destul de mare datorat ata fanilor de jocuri RPG, dar in mare parte datorita fanilor celebrului serial de desene animate South Park.

Dark Souls 2 (cel mai bun joc al lunii martie)

Vei muri in Dark Souls 2, nu poti scapa, la un moment dat vei da gres si va trebui sa dai reload la o salvare. Jocul de pedepseste ori de cate ori vei face o greseala, insa desi va deveni frustrant in scurt timp, este unul din cele mai bune jocuri pe care le vei putea juca.

Bravely Default (cel mai bun joc al lunii februarie)

Bravely Default a pornit ca fiind un joc asemanator celebrei serii Final Fantasy, dar eventual a evoluat in a fi un joc cu caracter propriu. Povestea in jurul careia jocul se invarte este una destul de interesanta si iti va atrage atentia din ce in mai mult pe parcurs ce inaintezi pe sirul povestii.

Broken Age.

Broken Age ne prezinta doua povesti total diferite care au legaturi tematice interesante. Prima poveste te duce pe calea lui Shay, un batai tinut in siguranta pe o nava spatiala, in ciuda dorintei sale pentru aventura si pericol, cea de a doua poveste impersonezi un caracter pe nume vella care a ales sa se sacrifice un monstru gigant.

Acestea ar fi cateva din jocurile pe care vi le recomandam sa le jucati inainte de a apare marile jocuri de la sfarsitul anului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.