tuns la salon cu stailer

Cine nu a auzit de Stailer inca, sa citeasca acest articol

iunie 25, 2021

Toata lumea vorbeste in aceasta perioada despre concedii, despre cocktailuri, mare, nisip fierbinte, bronz, iar unii dintre ei chiar au avut parte de un concediu pana acum, insa s-au intors cu acelasi vibe si vor sa mearga din nou.

Insa, de ce toata lumea vorbeste despre concedii? Pentru ca asa i se spune, insa, se traduce mai exact prin evadare din stres. Adica, dupa un an de munca, in care toata lumea a fost precum furnicile, in care stresul atat de la munca cat si de acasa i-au acaparat intr-un mare fel, se simt coplesiti si epuizati fizic si psihic. Nu isi doresc altceva decat sa plece oriunde este soare, cald si bine, pentru a uita pentru cateva zile de viata cotidiana.

Nu conteaza cu cine pleci in vacanta, poti sa pleci si singur, important este sa pleci, indiferent de ocazie si locatie. Cam asa s-ar traduce un concediu.

Despre concediu si platforma Stailer

Doar ca intr-un concediu nu poti pleca oricum si daca vrei sa te simti bine din toate punctele de vedere, treci si pe la un salon de beauty inainte. Parul de pe picioare nu se da jos singur, nici genele nu se pun singure, iar de vopsit nu mai vorbim. Si nu le putem face pe toate acasa din 2 motive: nu avem timpul necesar cat si experienta necesara de a avea rezultate precum a unui stilist cu experienta. Asa ca, fa-ti o decolorare completa la salon HAZE Hairdressers sau la oricare alt salon, apoi vopseste-te tot la salon, pentru a nu te trezi cu surprize neplacute chiar inainte de concediu.

Si ca sa fie si mai simplu de atat, programeaza-te cu Stailer pentru a-ti eficientiza timpul si pentru a avea parte de unii dintre cei mai buni stilisti cu experienta in domeniu. Poti sa vezi alte detalii aici despre platforma Stailer.

Concediul trebuie sa te faca sa te simti bine din toate punctele de vedere, ca sa poti radia de fericire. Daca stai sa te gandesti ca nu ai reusit sa te vopsesti si ti se vad firele de par alb in fotografii, deja este un stres pe care nu ar trebui sa il iei cu tine in concediu.

Este necesar sa te simti bine in pielea ta, pentru ca starea generala se schimba, vei avea mai multa incredere in tine, vei zambi mai mult si te vei simti mai frumoasa.

Si poti opta pentru a te programa rapid cu Stailer, la orice salon doresti, fara a mai sta prea mult pe ganduri.

In plus, nu te costa nimic, este o platforma gratuita care te ajuta de fiecare data cand ai nevoie pentru a gasi rapid un loc liber pe scaunul unui stilist.

Asadar, daca se apropie perioada in care trebuie sa evadezi in concediul mult dorit, nu uita sa treci si pe la un salon de hair and beauty, dar sa te programezi online inainte, cu Stailer.

 

Date de contact: support@stailer.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *