stoauto.ro

Componente auto pentru masina ta

septembrie 10, 2015

Cumpararea de piese auto este una din cele mai bune principii pentru a mentine masina in stare buna de functionare, incat la un drum de mii de kilometri aceasta are nevoie de un service auto, de inlocuirea uleiurilor, de verificarea presiunii pneurilor si de inlocuirea carburantului. Beneficiul de a achizitiona piese auto noi si second hand depaseste restituirea monetara, tocmai pentru ca autovehiculele sunt produsul de consum cel mai reciclat in timpurile moderne.  Reciclarea auto este o industrie de milioane de euro pe an in intreaga lume si este o componenta principala in refolosirea la inalta calitate a pieselor uzate pentru eficienta altor vehicule.

Stoauto stie ce iti trebuie pentru masina ta

Atunci cand alegi sa cumperi online piese auto sau pentru a reconstrui o parte din masina, se pune imediat si problema increderii retailer-ului. Platirea unei taxe pe transport si pe manipulare inseamna deja o modalitate de a te indoi de produsele oferite si de vanzator. In cazul in care producatorul si distribuitorul comercializeaza piese originale sau le face pe baza de import, atunci iti asiguri o incredere mai mare in masina care va functiona ca unsa dupa inlocuirea pieselor necesare intr-un service autorizat.

Magazinul de piese si consumabile auto online www.stoauto.ro iti pune la dispozitie cele mai calitative produse de la jante auto, acumulatoare, seturi schimburi de ulei, placute de frana, filtre originale,  curele de distributie si pana la accesorii auto, precum tapiterii si huse de scaune, la cele mai bune preturi. De multe ori proprietarii se masini apeleaza la stoauto.ro pentru ca gasesc cu usurinta componente ce necesita inlocuire, care sa adauge varsta masinii. Piesele originale furnizate asigura o durata mai mare de viata a masinii si implicit realizeaza un alt sistem de functionare al acesteia, care este pregatita de un drum lung in jurul continentului.

Cu StoAuto ai grija de mediul inconjurator

Potrivit Consiliului de Automobile, proprietarii de masini care apeleaza la piese auto reciclabile si din materiale sintetice economisesc pana la 50 % din pretul acestora, sprijinind o industrie ecologica. Mentinerea materialelor auto din depozitele auto inseamna si conservarea mediului, astfel incat transportul cu masina sa fie o placere. Cand masina castiga la comunision, banii se pot aloca pentru alte nevoi, fapt ce inseamna noroc pentru acei soferi pasionati de masini.

Sfatul expertului

Stoauto furnizeaza informatii si piese auto de calitate, ideale pentru proprietarii de autovehicule care stiu sa jongleze cu valorile preturilor si cu cerintele pietei in materie de piese si consumabile auto. Acesta ofera detalii specializate si sugestii cu privire la instalarea pieselor, dar si la factorii de urgenta in timpul instalarii pieselor. De altfel, cu cat sunt mai multe motive bune pentru a apela la piese auto de calitate, cu atat masina va fi mai viabila.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *