crama

Cramata.ro

iulie 1, 2015

cramaPasionatii de vinuri si de mancatul sanatos si gustos pot sa se declare multumiti, pentru ca un nou loc a aparut pentru le a satisface curiozitatile si placerile. Nu este vorba despre un magazin despre vinuri si nici despre o crama in sine, dar detine toate informatiile de care ai nevoie daca esti pasionat de viticultura si de diferitele tipuri de bauturi care sa complimenteze mesele zilnice sau de la ocazii speciale.

Este vorba despre blogul Cramata.ro, un site online in care pot fi regasite idei si articole minunate despre bautura in general, despre vinuri in particular, despre vinurile tuturor tarilor in parte, dar si despre cum se poate servi cat mai elegant o bautura fina in cadrul unei mese alese. Pe acest blog se poate afla despre tipurile de vin aparte din Romania, din Italia si din Franta, dar si despre beneficiile acestora pentru sanatatea noastra.

Stiati de exemplu ca vinul rosu ne ajuta foarte mult in circularea potrivita a sangelui, ca ne ajuta sa traim mai mult si sa ne bucuram de momentele de zi cu zi mult mai intens decat o faceam pana la gustarea unui pahar din acest elixir bogat. Stiai ca este recomandat chiar de doctori sa consumi cate un pahar de vin rosu pe zi pentru o sanatate de fier si pentru subtierea sangelui in cazurile in care este nevoie.

Oricum, tot de pe blogul Cramata.ro am aflat cum anume se degusta vinul rafinat, fie ca te afli in tara, acasa la tine sau la un restaurant mai select, fie ca te afli intr-o crama in cadrul unui eveniment de degustare de vinuri vechi si speciale. Tot timpul este recomandat sa degusti putin o bautura inainte sa te apuci sa o torni in pahare si sa bei mai mult din ea, de aceea articolul de pe Cramata.ro te poate ajuta foarte mult. De asemenea, si alte articole si categorii de pe acest blog iti pot fi foarte de ajutor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *