Creeaza o atmosfera unica prin masajul de relaxare

iunie 7, 2015

Inainte de a spune care sunt cele mai importante ingrediente care ajuta la crearea unei senzatii placute, este important sa spunem care sunt cele mi importante aspecte care tin de relatia de cuplu si de satisfacerea partenerului.

Din acest punct de vedere, partenerul trebuie sa beneficieze de atentie totala, de incredere si de rasfat, motiv care contituie si premisele unei relatii intime reusite, in care nuditatea este la cote maxime si in care cele mai senzuale tehnici sunt puse in practica pentru mai multa pasiune.

Ingrediente pentru un masaj sensual reusit

masaj eroticAlegerea atmosferei si a locului este cel mai important aspect al unui masaj sensual, pentru ca in fond asta inseamna un masaj sensual. Trebuie ca partenerul sa se simta confortabil pe cat posibil si sa intre in starea de dorinta arzatoare. Ideal este sa alegi o lumina potrivita si sa aprinzi cateva lumanari parfumate, pentru a genera un mediu romantic. Pregatirea locului pentru masaj inseamna o suprafata ferma pe care sa intinzi partenerul, precum un pat, un prospop de baie, pe podea sau chiar pe masa (in cazul in care nu ai o masa profesionala pentru masaj).

Muzica este vitala pentru crearea unei atmosfere perfecte, incat indicat este sa nu alegi muzica rock, ci o muzica mai senzuala, pentru a-ti atinge scopul: cel de relaxare al partenerului si de a calma intreaga situatie pentru o noapte de romantism si pasiune. Poti opta pentru muzica blues sau muzica redata de natura.

Uleiul de masaj este ingredientul principal si este cel care confera un plus de valoare intregului masaj, pentru ca este menit sa intre in piele si sa relaxeze muschii corpului. Poti opta pentru cele mai placute uleiuri de masaj, care sa permita mainilor sa se miste in voie pe corpul partenerului.

Tehnici senzuale de masaj

Shiatsu este mai mult decat un masaj, care se foloseste in Japonia si este destul de usor de invatat. In cazul in care deja l-ai experiemntat cu palmele si implicit cu miscarile circulare ale degetului, urmatoarea etapa ar fi sa folosesti cotul. Daca esti in cautare de idei de masaj este ideal sa dai o cautare si pe www.masajclub.ro pentru cele mai noi tehnici in materie de seductie, relaxare si pasiune.

Compresia este o alta tehnica comuna utilizata in masajul sensual, pentru ca nu trebuie decat sa apesi in jos pe suprafata corpului partenerului, pentru a creste fluxul de sange si pentru a relaxa muschii.

O alta tehnica avansata este frecarea, care este perfecta pentru maini si picioare, si necesita uleiuri speciala, folosita pentru unele zone mici, pentru a oferi stabilitate si presiune. In cazul in care doresti sa o aplici, este bine sa o faci in cel mai bland mod posibil.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *