pixel-press_1

Creeaza-ti propriul tau joc video cu Pixel Press Floors

mai 1, 2014
in IT

O idee ce a pornit de pe renumitul si Kickstarter, de la o aplicatie care iti da posbilitatea sa iti desenezi propriul tau joc video, cu nivele si personaje create de tine.

Cu acest produs poti sa iti creezi propria ta harta din jocul realizat de tine, plina de inamici si nivele din ce in ce mai solicitate. Un vis devenit realitate pentru unii. Cel putin asta promite aplicatia numita Pixel Press care va fi disponibila atat pe iOS cat si pe Android.

Acesata idee a fost cercetata la un nivel scazul de catre cei de la Sketch nation Studio ceea ce a dus la capacitatea utilizatorului de a crea sau de a modifica harta sau nivelul unui anumit joc, mai exact cele 2 D. Aplicatia este sub forma unei foi al unui caiet de matematica, pe care poti pozitiona obstacole, realiza platforme, portale, scari, modificari de teren, blocuri de gheata, foc, care explodeaza sau nu si multe alte lucruri pe care le vezi intr-un game cu grafica 2D.

Apoi iti scanezi ce ai realizati si aplicatia va converti totul in simboluri si elemente, dandu-ti posibilitatea de a imbraca totul intr-o anumita tema. La momentul actual aplicatia are doar doua teme, insa Pixel Press anunta ca vor mai fi adaugate pe parcurs.

Jocurile pe care le vei putea realiza folosind aceasta aplicatie, desigur, nu vor fi jocuri de top castigatoare de mari premii, insa daca vei depune putin efort si iti vei pune imaginatia la contributie, vei reusi sa creezi jocul viselor tale din copilarie, si vei vedea cum ceea ce ai pus pe „hartie” prinde forma si viata, facand din aceasta aplicatie ceva cu adevarat uimitor. Aplicatia iti permite sa joci jocurile create de alti utilizatori si bininteles, aplicatia ta va putea fi incercata de altii.

Aplicatia Pixel Press Floors este disponibila pe Ipad de pe iTunes app store deocamdata, umrand sa fie portata si pe Android si pe Iphone.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *