videochat

Cu si despre videochat in Romania

august 27, 2015

De cand lumea internetului exista s-au indentificat o multime de moduri prin care sa facem bani online. Cea mai mare parte din oameni gasesc aceste activitati interesante tocmai pentru ca nu trebuie sa se deplaseze la un loc de munca si nici nu trebuie sa astepte dupa un patron sa isi primeasca salariul. Cu toate acestea, nu doar barbatii isi gasesc joburi pe internet, ci si femeile.

Cele mai multe femei, care sa fim sinceri acum, nici nu sunt pregatite sau calificate pentru o alta meserie, se afunda tot mai mult in videochat. Ce inseamna aceasta de fapt? Parerea mea este ca videochatul este o modalitate prin care iti expui corpul barbatilor, barbati care platesc pentru a te vedea nud. Pentru ce sa plateasca cineva sa vada o femeie goala? Care este satisfactia? Sincer, ca si mine sunt multi care nici nu ar da bani pe asa ceva.

Dar, desigur, lumea le promoveaza pe aceste femei ca fiind femei culte. Cum poate cineva sa fie cult si sa lucreze intr-o asemenea meserie, daca se poate numi asa?! Acum, cat despre partea financiara cine stie cat este de adevarata, cat primesc aceste femei, si cat primeste angajatorul. Undeva la jumatate este salariul ei sau banii castigati.

Mai amuzant este ca videochatul a ajuns si in mediul rural si nu de mult am auzit de la o ruda de a mea ca in satul in care locuieste se vehiculeaza ca unele fete fac videochat si primesc undeva la 1000 lei pe saptamana. Daca stai sa te gandesti, asta inseamna 4000 lei pe luna, lucru pentru care nici nu iti mai convine sa depui efortul sa mai muncesti. Cu asemenea bani, in Romania si mai ales in sat poti sa traiesti mai mult decat confortabil.

Ce se ascunde de fapt in spatele videochatului nimeni nu dezvaluie cu adevarat. Mass media prezinta ambele fete ale videochatului, iar oamenii isi formeaza propriile idei cu privire la acest lucru. Pentru prietenii mei, familia mea sau pentru viitorii mei copii acesta cu siguranta nu este un mediu pe care mi-l doresc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *