manichiura cat-eye

Culori vibrante pentru o manichiura de tip cat-eye de la Nolia Shop

mai 19, 2020

Se spune ca manichiura reprezinta cartea de vizita a oricarei persoane, indiferent ca vorbim despre femei sau barbati. Unghiile curate, ingrijite denota interesul fiecaruia pentru aspectul sau exterior si, indeosebi, pentru felul in care doreste sa fie perceput de catre ceilalti.

Femeile de obicei acorda o mai mare importanta felului in care le arata unghiile. In acest sens, apeleaza la ajutorul unor manichiuriste cu experienta care sa le ajute sa obtina o manichiura cat mai ingrijita si mai atragatoare.

De asemenea, unele femei prefera sa isi faca singure manichiura acasa. Fie ca au absolvit cursuri de specialitate in acest sens, fie ca doar au exersat pe cont propriu in urma vizionarii unor clipuri din mediul online, acestea prefera sa isi achizitioneze toate cele necesare pentru a nu mai fi necesar sa mearga la salon.

Desigur, aceasta varianta este cu mult mai economica decat prima, avand in vedere unele preturi destul de mari care se practica acum in cadrul saloanelor de acest gen.

 

Toate produsele de care ai nevoie pentru o manichiura perfecta intr-un singur loc!

Nolia Shop este magazinul online de unde se pot achizitiona toate produsele necesare realizarii unei manichiuri semipermanente sau cu gel. Avand o vechime de 6 ani pe piata din Romania, Nolia Shop ofera clientelor sale produse inalt calitative, de provenienta nemteasca. Toate produsele ce se regasesc in acest magazin sunt testate din toate punctele de vedere, pentru a se putea observa modificarile care apar in timp. In acest fel, clientele au siguranta ca fac o alegere excelenta in ceea ce le priveste si ca manichiura realizata cu ajutorul lor va fi una rezistenta si de efect.

Pentru femeile care sunt la inceput de drum in acest domeniu, echipa Nolia Shop, formata din traineri si specialisti, le sta la dispozitie cu sfaturi si informatii care sa le ajute sa se perfectioneze si sa obtina rezultate maxime.

 

Culori magnetice cat-eye de la Nolia Shop

Un nou trend in ceea ce priveste manichiura a inceput sa faca furori printre femeile din toata lumea. Vorbim aici despre manichiura cat-eye (ochi de pisica) – o manichiura care reflecta stralucire si extravaganta deopotriva. Cu ajutorul acesteia, nu va mai fi nevoie sa apelati la alte trucuri cum ar fi diversele accesorii care ingreuneaza oarecum unghia.

Este de ajuns sa aplicati una dintre zecile de optiuni de culori disponibile in magazinul Nolia Shop si efectul este garantat. Puteti opta pentru culori precum: blue dream, dragon berry, indigo berry, purple haze, golden kush si multe altele. Orice varianta ati alege, cu siguranta manichiura facuta cu ajutorul acestora va atrage toate privirile.

In plus, acest tip de manichiura se potriveste atat ziua, la birou cat si seara, la diverse evenimente sau la iesirile cu prietenii.

Pentru a descoperi intreaga colectie de culori disponibile, cele interesate sunt invitate sa acceseze site-ul oficial al magazinului amintit anterior.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *