sex

Cum arata sexul in cifre?

iunie 18, 2015

Vrem nu vrem, numerele au o importanta foarte mare in viata noastra. Nu exista om care sa nu aiba un numar de fosti iubiti, o varsta la care si-a inceput activitatea sexuala sau cate partide de sex a avut intr-un anumit interval de timp. Asadar, cifre peste tot. Astfel, un studiu  dezvaluie o multime de secrete legate de viata sexuala a femeilor: de la varsta in care si-a pierdut virginitatea, pana la faptul daca acestea inseala.

Daca stam si ne gandim bine, infidelitatea este in crestere, si nu doar la femei, ci si la barbati. Astfel, acest studiu dezvaluie ca in anul 2010, 14% dintre femei au recunoscut faptul ca au fost infidele cu partenerul lor de viata. Rata infidelitatilor a crescut incredibil in ultimii ani, inregistrandu-se doar 3% in anul 1991.

De asemenea, potrivit cercetarilor realizate recent, o femeie este cu gandul la sex, in medie, de 10 ori pe zi. Multe femei si-au pierdut virginitatea cu ceva timp inainte de absolvirea liceului: asadar 26% dintre femei si-au pierdut virginitatea la varsta de 15 ai, 40% la 16 ani, 49% la 17 ani, 70% la 19 ani, 81% la 21 de ani si 92% si-au inceput viata sexuala la 24 de ani.

Centrul National de Sondaje de Comportament si Sanatate Sexuala din Statele Unite arata ca o femeie are parte de sex de 151 de ori pe an: cu cat acestea sunt mai tinere, cu atat au parte de cat mai mult sex.

Cu toate ca barbatii sunt siguri pe ei si cred ca femeia alaturi de care isi petrec noaptea are orgasm de fiecare data cand face sex cu ea, statisticile spun alt lucru. Numai 64% dintre femei sustin ca au avut orgasm in timpul unei partide de sex.  Mai bine de jumatate din femeile cu varste cuprinse intre 18 si 39 de ani au facut si au primit sex oral in ultimele trei luni.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *