metode excitare femei

Cum cred barbatii ca isi excita femeile

septembrie 29, 2014
in Sex

Hai sa ne dam cu o tona de spray de corp Axe si sa o facem sa intre intr-o stare de excitare fara scapare. Cam asa ar crede barbatii ca femeile se excita si chiar devin interesate de ei. Doar prostii si reclame au inspirat aceste ganduri foarte marete ale barbatilor, cand de fapt femeilor le ia mult mai mult sa intre intr-o stare de placere si sa inceapa sa isi puna in joc atractia fata de partener. Cam ce ar face barbatii incat sa faca femeile sa le cada la picioare?

O miscare ar fi ca acestia sa incerce sa-si frece organul sexual pe jumatate excitat de coapsa partenerei ca si cum ar executa un dans amortit de clasa a opta pentru a impresiona pe cea mai populara dintre fete. Masculii ar crede ca daca ar executa o asemenea miscare in fata femeii, aceasta s-ar excita pe loc si ar fi gata sa le ofere placere.

Ea, de fapt, crede ca aceasta miscare este retro sau poate ar crede ca daca organul lui sexual ar veni putin mai aproape de centru, ceva magic chiar s-ar intampla, insa in felul acesta, nu prea. Nici pe departe. Nici macar miscarea executata cu degetele in locul in care trebuie nu este cea mai isteata miscare care poate fi efectuata oentru a excita o femeie. Aceasta probabil va crede mai mult ca incearca cineva sa o scormoneasca mai mult decat sa o faca sa se simta bine. Pe bune acum!

Prin faptul ca sta gol in fata ta, el incearca sa te impresioneze foarte tare si sa te faca sa te uzi din prima. Insa, nu este atat de simplu sai nici nu este atat de excitanta privelistea unui barbat dezbracat ce pe deasupra nicinu este atat de binr intretinut din punct de vedere fizic, plus ca jucaria lui nu este inca in stare erecta. Nici pe departe baiete! Vise!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *