concediat

Cum iti dai seama ca urmeaza sa fii concediat

septembrie 4, 2014

Esti de ceva timp pe un post de lucru in cadrul unui domeniu in care ai intrat acum 5 ani in urma, insa simti ca lucrurile nu mai merg ca pe roate si ca la inceputul primirii jobului. Daca incepi sa observi o serie de semne care mai de care mai dezorientante pentru tine si cariera ta, atunci te ajut sa le deslusesti pentru a-ti da seama daca urmeaza sau nu sa fii dat afara.

Desi nu este tocmai etica aceasta metoda, insarcinarea cu niste task-uri foarte grele si imposibil de realizat la timp este un semn ca ar cam trebui sa te dai la o parte si sa iti iei talpasita, pentru ca angajatorii tai nu vor decat sa vada cum esuezi in acest caz si sa poata sa iti spuna la revedere fara remuscari, avand un motiv bine intemeiat pentru care sa faca asta.

Angajatorii tai te trimit la tot felul de programe de imbunatatire a tehnicilor de care trebuie sa dai dovada in cadrul jobului pe care il ai. Tot felul de traininguri iti sunt inaintate pentru a te face sa te descurajezi si sa iti dai seama pe cont propriu ca este nevoie de o revizie si ca tu esti exact persoana de care este nevoie sa fie data afara, pentru ca nu mai face o munca atat de buna ca la inceput.

Daca ti se deleaga o serie de insarcinari cum ar fi sa tii locul la o prezentare sefului tau sau sa mergi intr-un alt oras pentru a te ocupa de o problema acolo, iar tu refuzi in mod regulat, atunci sefii tai nu vor mai trebui sa gaseasca o scuza sa te dea afara si sa te inlocuiasca pentru ca nu mai esti acelasi om de nadejde si capabil de a face mai mult decat trebuie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.