Cum sa ai parte de o aventura de o noapte reusita?

iunie 19, 2014
in Sex

Orice femeie a avut o aventura de o noapte sau macar a visat sa aiba. Poate prejudecatile si-au facut loc in mintea ta. Iata cum poti avea parte de o noapte fantastica fara alte obligatii.

Inainte sa faci acest lucru trebuie sa scapi de vreun gand de vinovatie care poate aparea dupa. Daca ai o aventura de o noapte nu inseamna ca esti o femeie usoara. Chiar si fetele cele mai vuminti se mai distreaza din cand in cand. Bine, asa nu trebuie sa devina un obicei adica toate relatiile cu un barbat sa fie doar de o noapte.

De ce sa ai o aventura de o noapte? Pai in primul rand ca sa te distrezi, sa ai parte deo noapte de neuitat si un orgasm minunat. Si nu trebuie sa o faci ca sa-i demonstrezi unei persoane ceva, o faci pentru ca asa simti si asa vrei.

Este indicat sa fie intr-un loc cat mai retras, de preferabil in alt oras. Cu siguranta nu iti doresti sa te intalnesti destul de des cu cel care ai avut o aventura. Se numeste aventura de o noapte pentru ca se consuma repede, si nu prea are legatura cu viitorul. Nu cred ca iti doresti pe viitor sa descoperi ca aveti prieteni comuni.

Este bine sa fii tu persoana care impune regulile. Spune-i ce astepti si ce nu. Exsista barbati care isi doresc sa continue cu o relatie mai departe. Tu esti cea care stabileste regulile jocului. Si nu uita sa te protejezi este foarte important.

Nu stii ce fel de tip estesi daca el nu are niciun gand sa se protejeze fa-o tu. Nu cred ca iti doresti sa te trezesti cu surprize dupa o aventura de o noapte. Fii precauta nu este indicat sa mergi la tine acasa, mai bine alegi sa mergi la el sau la un hotel despre care stii mai multe.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *