economie

Cum sa elimini din minte criza financiara

iulie 23, 2015

Criza financiara a afectat fiecare categorie de populatie, incat de la cei mai bogati si pana la cei mai saraci au ajuns sa isi planga de mila si sa se intrebe cum vor reusi sa se puna pe linia de plutire.

Credinte cu si despre imbogatirea financiara

  • Niciodata nu imi voi imbunatati resursele financiare;
  • Nu pot sa imi construiesc propriul fond de economii;
  • Nu voi deveni niciodata bogat;
  • Nu voi reusi niciodata sa imi achit datoriile;
  • Sunt singurul care are cele mai multe probleme financiare;
  • Este prea devreme sa ma gandesc la pensionare;
  • Este prea tarziu sa imi imbunatatesc finantele.

Elimina toate aceste convingeri din minte si gandeste-te ca banii nu sunt scopul tau primordial incat sa iti poti imbunatati si schimba situatia financiara pentur un viitor durabil si mai bun. Gandeste-te ca nu este niciodata prea tarziu pentru a te gandi sa adopti unele strategii care sa te faca sa castigi mai multi bani.

De exemplu, bunica mea a inceput sa iti imbunatateasca finantele cand avea o varsta trecuta de 50 de ani si a reusit sa o faca in cele mai bune conditii. Mereu a spus sa daca o persoana vrea sa faca ceva, nu isi gaseste scuze pentru a-si achita imprumuturile, ci cauta cele mai bune metode pentru a imbunatati scorul vietii personale, pentru a salva bani si implicit pentru a se redresa economic. Indiferent de varsta, totii facem greseli financiare dar nu e niciodata prea tarziu pentru a schimba situatia si a veni pe pista pozitiva.

Probabil de multe ori ai ajuns sa ii vezi pe cei din jurul tau care nu par deloc sa se ingrijoreze de problemele lor financiare si implicit sa fie mult mai relaxati in comparatie cu tine, ceea ce te-a facut sa devii mult mai nervos asupra problemelor financiare pe care le ai, incat sa optezi pentru cele mai dificile actiuni pe partea de economie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *