rca ieftin

Cum sa obtii un rca ieftin pentru autoturismul tau

decembrie 4, 2014

Exista multi factori care iti pot afecta asigurarea masinii de care vrei sa beneficiezi, dar pe care ii poti controla foarte simplu, factori cum ar fi varsta ta, anii de experienta in ale condusului, jobul pe care il ai si zona in care locuiesti. Insa daca tu chiar iti doresti sa economisesti niste bani pentru a-ti asigura masina prin intermediul unei asigurari auto de tip rca ieftin, sunt cateva lucruri pe care le-ai putea face pentru a mai reduce din costuri.

Alege-ti masina cu atentie

Tipul de masina pe care il conduci poate face o mare diferenta in costurile unei asigurari auto pe care ti-o doresti. Nu numai ca unele masini sunt mai scump de reparat sau de inlocuit piese decat altele, insa unele modele sunt vazute ca fiind mult mai riscante deoarece sunt implicate mult mai des in accidente.

Asiguratorii auto grupeaza modelele de masini in categorii bazate pe riscuri-modelele mai sport cu motoare mai mari sunt de obicei mult mai scumpe de asigurat si de reparat, in timp ce masinile mai mici au trasaturi de siguranta mult mai bune si sunt mai ieftin de asigurat.

Siguranta

Asiguratorii iti vor oferi o polita auto rca premium daca faci cat se poate de multe pentru a-ti pastra masina in siguranta. Daca este posibil, mentine-ti masina pt timp de noapte intr-un garaj sau pe o alee sigura, mai degraba decat sa o parchezi pe un drum in care este mai posibil sa fie vandalizata de catre hoti. Iti poti reduce costurile asigurarii prin instalarea unor sisteme de securitate aditionale, cum ar fi alarme sau sisteme de urmarire.

Mai inteligent

Asigurarile auto de tip rca ieftin sunt de obicei mult mai accesibile pentru cei care conduc mai putine mile-cu cat mai des sofezi, cu atat mai mare este posibilitatea sa ai parte de un accident. Asigura-te totusi ca nu vei minti in ceea ce priveste kilometrajul masinii tale atunci cand o asiguri doar pentru a obtine o polita de asigurare mai ieftina-daca va trebui sa acoperi o anumita paguba si kilometrajul tau nu se potriveste cu asta, asiguratorul tau poate ca nu iti va plati costurile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.