Cum sa previi stresul la munca

iunie 27, 2014

Inceteaza sa mai iei sarcini multiple

Cateodata musti mai mult decat poti inghiti. Doar pentru ca intampini un munte de hartogaraie nu inseamna ca trebuie sa trebuie sa ajungi la varf din prima. A avea mai multa munca de facut nu inseamna ca trebuie sa o faci pe toata o data; nu este ca si cum ai obtine deodata superputeri atunci cand munca ti-o cere. Continua de la un nivel la care esti obisnuit. A-ti imparti concentrarea si atentia pe mai multe lucruri deodata nu va face altceva decat sa te oboseasca mai tare.

Accepta esecurile

Indiferent de cat de bun esti in ceea ce faci, indiferent de cat de mult exersezi si repeti, tot vei da gres uneori in viata. Este un lucru ce nu poate fi evitat. A accepta si posibilitatea unui esec va face mai usor felul in care iti vei face treaba.

Lucrurile pot deveni rele daca vei da gres, insa daca nu esti intr-o armata sau intr-un serviciu militar, mai putine deadline-uri nu vor duce la moarte. Fa tot posibilul sa oferi rezultate, insa daca acest lucru nu se intampla, cel putin vei sti ca ai facut tot ce ai putut.

Fa o plimbare

Cateodata trebuie sa pleci putin mai departe de birou pentru un moment pentru a-ti elibera mintea. Nu-ti fie frica sa faci o plimbare de 15 minute pentru a-ti mentine limpede mintea in ciuda volumului mare de munca nebun pe care il ai de facut.

Poate parea ca si cum ai incetini, ai lenevi, insa este mai bine pentru tine pe termen lung. Ar trebui sa putem si sa vrem sa facem plimbari care sa ne invioreze trupurile si mintile in timp ce ne departam putin de focul sarcinilor de lucru, pentru a formula planuri care sa ne ajute sa trecem prin acestea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *