prieteni

Cum sa te comporti daca esti sarac intre prieteni

iunie 20, 2015

prieteniNu imprumuta niciodata bani de la nimeni, indiferent de cat de apropiati ti-ar fi acesti prieteni. Nu este bine sa iti faci o reputatie din a imprumuta bani si mai apoi ai returna tare tarziu sau chiar deloc, asta mai ales daca esti mai sarac. Daca ai parte de vreo dificultate si esti sigur ca poti face rost de acei ani mai tarziu, atunci ai putea sa iti rogi un prieten sa te imprumute cu o anumita suma, insa doar in acest caz. Acesta nu ar trebui sa devina un obicei, pentru ca este o situatie destul de neplacuta.

De vreme ce nu este deloc o problema pentru oamenii bogati sa mai dea si la altii din profiturile lor, poate fi destul de greu pentru tine sa trebuiasca sa te confrunti cu situatii inare trebuie sa returnezi sume imense de bani deodata. Nu exagera cu aceste oportunitati si incearca sa fii independent din punct de vedere financiar.

Ajuta-ti prietenii bogati. Da, poti fi mai sarac decat prietenii tai, insa cu siguranta ii poti ajuta si tu cu ceva anume. Esti cu siguranta mai bun la ceva ce ei nu sunt. Ajuta-i sa se confrunte cu alte probleme pe care le au. Pana la urma, despre asta este prietenia adevarata. Asta va face sa uitati de cantitatea de bani pecare o are unul si nu o are celalalt si va veti demonstra reciproc ca toata lumea are nevoie de un prieten adevarat.

Pana la urma, nu putem cumpara o prietenie adevarata decat aratand ca suntem demni de aceasta. Nu pretinde ca esti de fapt bogat. Stiu ca ai vazut multe filme in care multe tinere sau tineri au pretins in fata prietenilor si a persoanelor pe care le iubeau ca sunt de fapt bogati, cand de fapt nu erau, si stim de asemenea cu totii si cam cum se intapla pana la urma in aceste cazuri. Se afla despre adevar si lucrurile nu mai erau roz.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *