Cum sa te folosesti de Google Search

iunie 26, 2014

Conversii valutare

Aceasta metoda de a te folosi de Google se explica singura prin titlu si este foarte usor de folosit. Poti folosi Google pentru a transforma cam orice conversie valutara din lume. Aceasta metoda este grozava pentru calatorii care au nevoie de o idee legata de cati bani poseda atunci cand sunt ajunsi intr-o destinatie internationala sau chiar pentru referinte pe scurt despre cat costa ceva sau cam cat valoreaza o alta valuta. Este de asemenea grozav pentru oamenii care vor sa faca cumparaturi internationale si trebuie sa afle daca au suficienti bani pentru a achizitiona ceva.

Cauta doua lucruri deodata

Folosind cuvantul „sau” intre doi termeni de cautare poti face o cautare dupa ambii termeni in acelasi timp. Aceasta metoda este ideala daca vrei sa cauti mai multi termeni odata sau daca nu esti chiar in totalitate convins in legatura cu ceea ce vrei sa cauti. Daca te gandesti la mai multe tipuri de ciocolata si vrei sa le gasesti pe net, atunci de ce sa nu faci o cautare dupa acestea in acelasi timp.

Gaseste scoruri din sport in cel mai simplu mod

Daca vei introduce numele echipei tale favorite si apoi vei adauga cuvantul „scor” la sfarsit, Google te va pune in legatura cu o tabela pe care va fi afisat scorul meciului dintre echipa ta favorita si a echipei cu care concureaza. Acest lucru este grozav pentru atunci cand vrei sa fali pe moment rezultatul unui meci sau scorul din timpul unui meci la care nu te poti uita in acel moment. Mai mult ca sigur va fi mult mai accesibil si fain sa vezi scorul meciului cand inca se disputa decat sa astepti pana la finalul meciului pentru a da de rezultat pe stirile de pe net.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.