daruri invitati

Daruri pentru invitati

februarie 6, 2015

Daca esti in cautare de unele mici cadouri de nunta pe care sa le oferi invitatilor tai de la nunta pentru a-si aminti de fericitul eveniment si pentru a le crea o impresie placuta, dar si pentru a-ti manifesta recunostinta pentru ca ti-au fost alaturi, atunci urmatoarele idei de marturii de nunta nu prea scumpe sunt ideale pentru tine. Bomboanele nu sunt singurele marturii de nunta mai ieftine si usor de ansamblat sau de creat. Te poti inspira chiar din urmatoarea lista de marturii de nunta accesibile pentru orice eveniment frumos.

  • Potpourri: Daca iti doresti si altceva decat bomboane de oferit invitatilor tai, cumpara mici cosulete impletite sau de paie, buchete de floricele in miniatura sau cutiute in miniatura  in care poti pune niste floricele uscate pentru a crea cele mai frumoae potpourri-uri drept marturii de nunta.
  • Votive: Cauta mici lumanarele in suport de sticla pe care sa le oferi drept marturii de nunta. Pentru o abordare si mai unica de atat, incearca niste suporturi dragute pentru lumanari in forma de cescute de cafea sau ceai sau alte recipiente dragute si originale pentru lumanarele.
  • Mici rame foto: Micile rame foto din comert pot fi utilizate drept marturii grozave de nunta si au dublu rol-declara locul de la masa al invitatilor in functie de cum vor sta si in acelasi timp sunt niste mici daruri pentru cuplurile invitate.
  • Muzica: Invitatii sigur ar aprecia daca ar primi CD-uri cu muzica favorita a mirelui si miresei. CD-uri si folii pentru acestea pot fi cumparate din orice magazin sau chiar online. Muzica va fi traspusa pe CD de acasa de catre mire sau mireasa si de asemeena poti printa si niste imagini cu voi, ca miri si de asemenea etichete cu data nuntii si cu numele voastre, tot de acasa de la voi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *