De ce dovezi de afectiune au nevoie barbatii

iunie 18, 2014

Barbatii au nevoie de anumite dovezi de afectiune. Pai in primul rand pshihologii sunt de parere ca anumite dovezi de afectiune in public va pot apropia foarte mult.

Daca stai bine sa te gandesti dovezile de afectiune in public pot parea oarecum penibile. Cine vrea sa vada indragostiti giugulindu-se in public? Nimeni cu siguranta.

O sa ajunga sa iti zica lumea: „Luati-va o camera”. Nu cred ca va ve-ti simti tocmai bine. Chiar daca nu e tocmai frumos cercetatorii au descoperit ca perechile care isi arata in public afectiunea unul fata de celalat au relatii mult mai satisfacatoare fata de cei car nu o fac.

Si noi femeile suntem incantate de aceste gesturi, chiar daca sunt in public. Ca vorbim de atingeri, cipituri, saruturi orice ne incanta. Barbatii sunt mai reticenti in ceea ce priveste afectiunea in public. Dar asta nu inseamna ca ei nu vor sa aiba parte de afectiune in public. Afectiunea in public ii face sa se simta mai speciali.

Cum incep majoritatea oamenilor relatia? Inceputul relatiei este o pasiune totala, niciunul nu se mai satura unul de celalat. Afectiunea in public mentine lucrurile la nivel jucaus si lejer, astfel diminuand stresul care apare la cuplurile care sunt de mult timp impreuna.

De ce ar trebui sa apelezi la afectiunea in public? In primul rand datorita aspectului hormonal. Oxitocina, este hormonul eliberat datorita sentimentelor de apropiere dintre voi, fiind foarte important in mentinerea unei legaturi solide.

Faptul ca ii arati iubitului tau cat tii la el de fata cu alte persoane provoaca o eliberare mai mare de oxitocina, decat daca o faceti doar voi doi.

In al doilea rand acest lucru transmite ca sunteti un cuplu solid si puternic. Si acest lucru le tine pe adversare departe. Nu cred ca iti doresti ca cineva sa atenteze la iubitul tau.

Totusi totul trebuie sa fie la limita decentei. Nu il sufoca, mici dovezi atat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *