haine vechi

De ce trebuie sa renuntam la unele haine

iulie 6, 2015

haine vechiDaca hainele tale sufera de daune serioase si nu mai poti face nimic pentru a le recupera, atunci inseamna ca trebuie sa le arunci. Acesta este unul dintre motivele pentru care ar trebui sa renunti la unele dintre hainele pe care le ai in garderoba ta. Daca piesele tale favorite de vestimentatie au anumite lucruri lipsa, sunt rupte sau sunt serios patate si acele pete nu se mai duc nici in ruptul capului, atunci ar trebui sa le arunci.

Acestea sunt niste motive serioase pentru care ar trebui sa nu le mai plangi de mila sau sa iti plangi tie de mila pentru pierderea lor. Nu mai are nici un sens sa pastrezi niste haine de care nu te mai folosesti si care deja nu mai arata a haine in garderoba ta. In loc sa incerci sa repari daunele, mai bine arunca hainele acelea direct la cosul de gunoi. Dulapul tau iti va multumi si tu iti vei multumi dupa ceva timp, de asemenea!

Daca hainele tale nu mai sunt la moda si deja au expirat ca si calitate, ar trebui sa fie suficient pentru a le arunca la gunoi sau pentru a le arde direct. Cu siguranta nu promovez faptul ca ar trebui sa te imbraci mereu dupa ultimele tendinte in fashion, insa nici nu trebuie sa porti haine ce s-au purtat in anii disco. A asorta piese de imbracaminte vechi cu unele piese de imbracaminte noi poate fi un lucru care sa functioneze in cele mai multe dintre situatii, insa nu de fiecare data.

Hainele tale vechi poate ca sunt intr-o conditie buna si nu ai dori sa le arunci de indata, desi au trecut ani buni de cand le ai si nu le mai porti, in speranta ca vor mai veni vremuri in care sa fie la moda, dar nu. Incearca sa le alaturi unor haine noi si vezi diferenta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *