de evitat de catre plinute

De evitat de catre plinute

august 29, 2014

Hainele pe care le alegem si pe care le purtam ne pot transforma total si ne pot da valoare, in ceea ce priveste fizicul nostru, dar si personalitatea noastra. Noi singuri alegem cu ce ne imbracam de cele mai multe ori si cam de la varsta de 12 ani sau poate chiar si mai devreme.

Noi singuri suntem vinovati de esecul pe care il poate avea purtarea unei tinute mult prea complicate si prea pompoase pentru personalitatle noastre. De asemenea, o tinuta buna si o atitudine potrivita ne poate scoate din anonimat si ne poate propulsa fix in centrul atentiei si ne poate asigura pe loc succesul, o intalnire romantica, un job, o prietena sau chiar masina pe care ne-o dorim.

Este adevarat ca hainele imbraca fizicul nostru si acesta este de cele mai multe ori vinovat pentru felul in care aratam. Insa, nu multa lume stie cum sa se imbrace in asa fel incat sa isi puna in evidenta chiar si singurul atu pe care il are, si sa compenseze defectele trupului sau prin accesorizarea acestuia cu piese vestimentare flatante pentru o silueta mai plinuta.

Ceea ce ar trebui sa evite doamnele si domnisoarele mai plinute sunt hainele masculine pentru ca acestea nu vor face altceva decat sa mareasca vizibil chiar si kilogramele in plus pe care le ai deja. De asemenea, in cealalta extrema intra si hainele prea stramte pe corp si decoltate. Nu te vei simti deloc bine intr-o rochie mulata pe tine si decoltata pe deasupra. Vei simti ca te srange din toate partile si mai mult de atat vei reusi sa arati ca un carnat(si cu siguranta nu asta iti doresti).

Daca esti o persoana mai plinuta, atunci evita imprimeurile mari, atat in partea superioara a corpului, cat si in partea superioara a acestuia. Aceste imprimeuri mari adauga ceva in plus prezentei pe care o afisezi, si nu este vorba de sarm ci de masivitate(si iarasi sunt sigura ca nu asta iti doresti).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *