jocuri online

Dependenta jocurilor online

septembrie 18, 2015

Se spune ca omul devine dependent atunci cand i se pune in fata ceva la care nu poate rezista, incat din prima incercare si testare sa manifeste interes pentru o anumita activitate. Asa se intampla si in cazul jocurilor online. Odata ce ai dat de bunul gust al acestora nu te mai poti opri.

Jocuri cu dependenta

Este de la sine inteles ca unele din cele mai placute jocuri sunt: Tetris, Candy Crush Saga si Angry Birds, jocuri care se bucura de renume pe piata internetului. Aceste jocuri se pot aplica de catre orice utilizator, cu o demonstratie demo si cu chef de joaca. Inteligenta si spiritul de castig sunt unele din cele mai mari avantaje cu care jucatorii pornesc in aventuri.

The Sims

Cine nu ar iubi un joc care te lasa sa te joci cu cele mai importante aspecte ce tin si de religie, si anume de a fi propriul conducator al unei lumi? Ce este interesant la acest joc este ca nu permite jucatorilor sa atinga un anume scor sau punctaj. Cel care joaca are avantajul de a-si crea propriile persoane virtuale, denumite Sims, pe care le pot controla, de la sentimente si dorinte, pana la crearea de case si povesti autentice. Cea mai buna parte a acestui joc este ca lasa totul la imaginatia jucatorului, in timp ce jocul in sine actioneaza ca o platforma a pasionatului pentru a se exprima in voie.

World of Warcraft

O lume unde te poti juca cu cele mai noi avatare, cu armuri si abilitati de lupta. Jocul le permite pasionatilor sa interactioneze unii cu altii fara a fi nevoie sa se reuneasca in grupuri. Cu fiecare cerinta, jucatorii pot acumula abilitati si armuri diferite, experiente si bani virtuali pentru ei. Cea mai buna caracteristica a jocului este ca fiecare etapa de joc este legata de cea anterioara, pentru a aduce experienta jocului la un alt nivel.

 

One Reply to “Dependenta jocurilor online”

  1. Jocurile si tehnologia trebuie sa fie tratate cu mare atentie. Acestea pot fi utile dar pana la o limita. Nimic nu poate fi mai bun decat o plimbare in aer liber, socializare si din pacate acest lucru se intampla din ce in ce mai des printre copii. O buna varianta este sa se organizeze o petrecere ce va deconecta pe cei mici de la jocurile de pe calculator si vor avea parte de ceva adevarat si cu ocazia asta fac si miscare. Spre exemplu, cei de la http://www.petrecericupersonaje.ro ofera tot ce trebuie pentru ca o petrecere sa fie superba! Asta e cea mai buna solutie..in ziua de azi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *