design contemporan

Design contemporan de interior

martie 10, 2015

Alege culorile potrivite. Uita de rosurile bogate sau de nuantele de albastru reci si de nuantele de verde cam tari de obicei folosite in alte stiluri de interioare pentru dormitoare. In desginul contemporan, culoarea este dezactivata, naturala si discreta. Ia in considerare culori ca bej, crem sau griurile usoare pentru pereti.

In ceea ce priveste alegerea culorii lenjeriei de pat si a perdelelor, aceste culori merg foarte bine de asemenea sau ai putea lua in considerare si nuantele de maro, armaiu, movurile sau chiar albul.

Daca vrei sa adaugi un strop de culoare, ia in considerare includerea catorva perne decorative in culorile care iti plac mai mult, insa tine minte ca ideea este de a pastra totul intr-un ton cat mai netru si  in nuante usoare si finute-o trasatura de fundal si nu in ceva care sa te stimuleze prea tare.

O modalitate de a oferi camerei tale un sentiment contemporan este de a scapa de covorul din mijlocul camerei in favoarea unor podele de lemn. Daca este posibil, scapa de covor si pune un linoleum sau un parchet in culoarea nisipului in dormitor.

Un finish usor si neted de lemn este ideal pentru mentinerea  unei teme moderne, insa in cele din urma este o alegere de stil si de preferinta personala. Incalzeste lucrurile si atmosfera un pic adaugand  cateva mici carpete in anumite zone ale camerei in culori usoare si discrete  asa cum am mentionat mai sus.

Dulapul de haine mare si din lemn sculptat  si dressingurile sau paturile cu patru stalpi sunt in afara discutiei in ceea ce priveste designul contemporan de interioare. Cauta niste piese de mobilier mai mici in culori deschise si finisaje usoare sau in mod alternativ, cauta mobila  cu piese metalice si clipitoare. Colturile mobilelor trebuie sa fie indreptate spre exterior, ascutite. In ceea ce priveste patul, cauta unul fara stalpi si chiar fara tablie la capete sau chiar unul foarte mic cu o linie dreapta in top.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *