Despre femei, inainte de sex

iulie 10, 2014
in Sex

Sunt cateva lucruri care tin de placerea unei femei, si conteaza ca barbatul de langa ele sa le cunoasca, sa le inteleaga si sa incerce sa le puna in aplicare tocmai pentru a avea amandoi parte de o experienta de neuitat in timpul actului sexual.

Masura in care o femeie isi apreciaza si iubeste corpul poate fi in legatura directa cu masura in care aceasta ajunge sa se bucure se experienta sexuala in sine. Se cunoaste faptul ca o femeie nu este de cele mai multe ori multumita de trupul ei, chiar daca partenerul ei de nebunii crede altceva.

De aceea, este important sa fie sustinuta si apreciata de catre acesta pentru ca amandoi sa fie relaxati, doritori si sa ajunga la placerea maxima in acelasi timp, sau macar sa ajunga la un moment dat separat.

Societatea zilelor noastre se axeaza prea mult pe placerea pe care trebuie sa o obtina barbatul in cadrul acestui act intim, si femeia ramane mereu la urma, fiind mai mult vazuta ca un obiect sexual sau ca o marioneta de la care vrea sa se obtina ceva.

Pentru o femeie experienta sexuala este la fel de importanta ca si pentru un barbat, ba poate si mai mult de atat. Insa, spre deosebire de barbati, care ajung sa fie satisfacuti mult mai repede si mai usor, femeile trebuie sa aiba parte de mai multa caldura, mai mult timp si mai multe strategii in timpul actului sexual pentru a avea parte de climax.

Cu cat mai mult investeste, asadar, un barbat in placerea partenerei sale de actiune, cu atat mai probabil va fi ca aceasta sa se simta cu adevarat bine in cele din urma si sa aiba parte de o explozie de placere.

Este important ca barbatii din viata acelor femei care se intampla sa nu fie atat de usor de satisfacut, sa se axeze si pe nevoile lor, ca pana la urma ei constituie un cuplu si dorintele si nevoile fiecaruia sunt importante.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *