radiologie dentara digitala

Dinti sanatosi si frumosi

octombrie 6, 2014

Cine nu isi doreste o dantura frumoasa si curata, care sa nu-i dea dureri de cap sau, mai bine zis, dureri de dinti in orice moment. Nimeni nu isi doreste sa nu, toata lumea isi doreste sa da, sa aiba cel mai frumos zambet si sa nu aiba parte de probleme de sanatate, sa nu-l doara dintii si maselele exact cand ii este lumea mai draga.

Se stie in mod universal ca durerile de dinti sunt cele mai urate dureri dintre toate si ca persista foarte tare. Indiferent ce le-ai face, acestea nu prea se opresc pentru ca problema este undeva la gingiii sau la radacina dintelui, care poate fi infectata. Orice medic bun iti poate recomanda sa mergi la un control stomatologic de cel putin 3 ori pe an, astfel incat sa monitorizezi situatia inca de la inceput si sa depistezi ceea ce ai mai curand decat prea tarziu, atunci cand nu se mai poate altceva cu dintele natural, decat a fi scos si inlaturat cu un altul artificial.

Astfel incat atunci cand simti orice mica problema la nivelul danturii tale, chiar si mici sangerari gingivale, nu ezita sa te prezinti la doctorul stomatolog pentru a-ti efectua un control de rutina si pentru a-ti spune ceea ce este in neregula acolo. Insa, mai intai de toate, sau exact dupa control, medicul iti va cere de obicei sa-ti faci o radiologie sau mai multe pentru anumiti dinti care prezinta semne de intrebare si probleme greu reperabile cu ochiul liber.

Asadar, medicul tau stomatolog te va trimite sa-ti faci o verificare dentara la un radiolog inainte de a-ti pune un diagnostic si de a-ti da un tratament sau de a incerca sa rezolve problema. La clinica de radiologie dentara digitala targoviste ai putea sa faci tot ceea ce doctorul tau ti-a spus si ai putea sa verifici mai apoi ceea ce ai putea avea foarte repede si foarte simplu.

Asta il va ajuta pe stomatologul tau foarte mult sa-si dea seama ce anume are dintele tau sau dintii tai si sa incerce sa remedieze situatia imediat. Prin intermediul radiologiilor la nivelul danturii, toate problemele de care au parte dintii tai si gura ta in general pot fi foarte simplu identificate si citite dintr-o privire, mai ales ca este vorba despre o radiologie dentara digitala si nu una obisnuita, prima dintre acestea facad posibila examinarea si vizualizarea problemei pe calculator, la marime extinsa si mai in amanunt decat in cazul radiologiilor obisnuite.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *