echipament foto

Echipament recomandat pentru fotografia de nunta

mai 19, 2015

echipament fotoFotografia de nunta este o responsabilitate uriasa de care trebuie sa te ocupi mai intai de toate in cazul unei nunti care sa iasa perfect. Insa, daca esti de partea celor care ofera servicii de acest gen pentru evenimente mari, trebuie sa ai in vedere mai multe lucruri care sa te ajute si sa te recomande drept cel mai bun fotograf de nunta al momentului. Echipamentul de fotografiat este cel mai important in acest caz deoarece fara acesta nu poti face nimic.

Fotografia de nunta-mai pretentioasa decat alte tipuri de fotografie

Spre deosebire de fotografia obisnuita, fotografia de nunta este o sarcina mult mai dificila si mai plina de provocari. Nu numai ca trebuie sa acorzi atentie la detalii de ultim minut, insa de asemenea trebuie sa multumesti mirele si mireasa cu cele mai satisfacatoare fotografii de la nunta lor. Fotografiile de nunta sunt unice fie ca sunt dorite alb-negru, fie ca sunt dorite color.

Preocuparile mirilor se indreapta catre alegerea celui mai bun fotograf pentru nunta, insa si fotografii de nunta sunt la fel de preocupati de unele chestiuni legate de ocupatia lor si acestea se refera in primul rand la echipamentul din dotare special pentru nunta. Pe site-ul CezarTabac.ro am vazut o serie de fotografii grozave de nunta, dar si stiluri si abordari diferite, posibil in functie de dorintele clientilor, asadar echipamentul si dotarile acestui fotograf trebuie sa fie excelente.

Camera foto

Unul dintre echipamentele esentiale pentru fotografia de nunta este necesara camera foto DSLR profesionala. Fotografiile de nunta necesita o definire superioara, detaliere si o precizie maxima pentru care trebuie sa dispui de un aparat foto 5D full-frame. Cu toate acestea, este cel mai bine a purta la tine inca o camera foto profesionala la nuntile la care esti angajat, in cazul in care vei avea parte de neplaceri cu camera principala.

Lentile pentru camera foto

A detine o camera buna nu este suficient pentru a te denumi un profesionist in fotografia de nunta. Vei avea nevoie de asemenea si de o varietate de lentile care sa functioneze in cadrul camerei tale foto principale. Vei avea nevoie de niste lentile cu o deschidere mai mare  care sa iti permita sa fotografiezi cu un ISO mai mic in cadrul zonelor cu o lumina mai slaba.

Blit pentru camera foto

Fotografia de nunta impune mai ales lucrul in zone cu lumina naturala, in exterior. Oricum, pe langa aceste lucruri, vei avea nevoie si de dispozitive luminoase care sa te ajute sa fotografiezi in interiorul locatiilor sau in cadrul momentelor zilei cu lumina naturala mai slaba. Poti folosi niste blituri digitale impreuna cu blitul camerei tale foto pentru a evidentia subiectul de fotografiat si a reusi sa scoti cele mai frumoase cadre de la nunta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *