termostate programabile

Economii semnificative la energie cu ajutorul sistemului de incalzire personalizat

Termostatele inteligente merita cele mai multe consideratii ale prezentului, pe premisa simpla si convingatoare ca aceste dispozitive au un control inteligent al sistemului termic al locuintei, pot fi accesate de la distanta si promit economii de energie de pana la 20 – 30%.

Este extrem de usor de inteles de ce aceste termostate inteligente sunt recomandate de profesionisti, avand si un design vizual atractiv, dar si preturi accesibile, comparativ cu alte dispozitive de control a temperaturii. Secretul utilizarii unui astfel de sistem este destul de simplu de invatat: este un dispozitiv inteligent ce permite controlul caldurii de la distanta, prin mecanismul de internet fara fir, cu ajutorul oricarui dispozitiv electronic inteligent de tipul ipad, laptop, smartphone sau ceas inteligent.

Functionarea sistemelor inteligente de incalzire Salus iT600

Un senzor de miscare detecteaza prezenta membrilor familiei cand acestia sunt acasa pentru a oferi caldura la nivelul prestabilit, insa, se intrerupe atunci cand locuinta este goala. Se poate controla si manual termostatul, dar devine un mod optional, odata ce se deslusesc tainele functionalitatii sale. Rezultatul este un confort maxim de caldura, cu un minim de efort.

Impreuna cu termostatele din sistemul iT600 puteti invata sa ajustati fiecare setare de temperatura pentru a avea caldura de care aveti nevoie in fiecare camera si la fiecare moment din zi sau noapte. Chiar si rapoartele meteo va pot ajuta sa definiti confortul termic din locuinta, sistemul fiind destul de simplu de accesat de la distanta.

Termostatele din seria Salus iT600 au fost testate si au evidentiat o scadere cu aproximativ 20% la costurile de energie, in comparatie cu un termostat standard de o calitate inferioara. Cu un sistem de economisire pentru fiecare locuinta, lumea ar putea ajuta la salvarea energiei si la identificarea unor echipamente suplimentare care sa inlocuiasca consumul de energie naturala.

Sistemele de incalzire Salus iT600 se pliaza cu nevoile locuitorilor si proprietarilor de spatii proprii, spatii comerciale si rezidentiale care necesita un confort termic pe toata perioada locuirii. Din acest punct de vedere, orice proprietar isi poate seta temperatura dorita pentru angajati, atat in timpul zilei, cat si al noptii, fara a mai fi nevoie de deplasare pana la centrala. Metoda optima de a economisi bani si la facturile de energie a fost adoptata in cele mai multe tari din Europa si pana in prezent a evidentiat numai avantaje ale utilizarii unei astfel de tehnologii.

Adaptabile, programabile, usor de utilizate si eficiente, termostatele din seria Salus iT600 indeplinesc cerintele in materie de simplitate a locuintei. Controlul de la distanta, setarea temeraturilor diferite pentru fiecare camera, dar si pentru modul de vacanta in cazul in care locuinta este goala, constituie atuuri fara de care acest dispozitiv nu ar fi reusit sa patrunda pe piata.

Clientii opteaza in mod activ pentru un astfel de dispozitiv pentru vaste spatii, pentru ca isi doresc o monitorizare optima a inregului sistem termic. De altfel, inteligenta sa uimeste pe fiecare, ce, desi pare complexa, este cu adevarat usoara, necesitand un contact la router, de o conexiune la internet, pentru ca are incorporat mecanismul de Wi-Fi. Pe partea de avantaje, termostatele  Salus iT600 pluseaza cu pretul ergonomic, dar si cu unele caracteristici ce nu se regasesc la termostatele stardard de pe piata.

 

 

One Reply to “Economii semnificative la energie cu ajutorul sistemului de incalzire personalizat”

  1. mi-am instalat si eu un astfel de dispozitiv. insa, am constatat ca trebuie sa fac si partea electrica a locuintei, dar am un ajutor potrivit aici. un sistem electric si unul termic, ambele functionabile imi aduc intregul confort.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *