esec firme mici

Esecurile firmelor la inceput de drum

aprilie 15, 2015
esec firme mici
esec firme mici

Cei care sunt antreprenori si incearca sa isi infiinteze propriile lor afaceri este posibil sa incerce sa faca totul de unii singuri si mai apoi sa dea gres cu totul. Este un lucru sa doresti sa fii stapan pe anumite sarcini simple, insa odata ce incerci sa faci o gramada de lucruri deodata si sa nu-ti iasa este un cu totul alt lucru si nu-ti va asigura cu siguranta succesul afacerii mici.

Sa spunem ca esti un bucatar bun si ca ti-ai deschis propriul restaurant. Trebuie sa te axezi pe mentinerea calitatii mancarii servite acolo si pe faptul ca serviciile s se ridice la nivelul asteptarilor clientilor, dar si pe ajustarea si mentinerea in trendurile actuale.

Daca vei incepe deodata sa dai si cu mopul prin restaurant, sa fii si sef bucatar, sa iti faci singur si contabilitatea, sa iti promovezi restaurantul pe social media si sa postezi cate doua articole pe zi pe blogul site-ului, exista mari sanse sa o iei razna sau sa di faliment iar restaurantul tau sa nu mai exceleze in nimic. Nu trebuie sa angajezi o mare armata de oameni, insa asigura-te ca vei delega munca din fiecare sector  si sa te axezi pe luarea de decizii pentru afacerea ta, dar si sa-ti administrezi si manageriezi angajatii.

Nu te folosesti de tehnologia moderna la potentialul ei maxim. Am atins deja importanta interactiunilor din social media, insa afacerile mici pot fi foarte bine imbunatatite prin intermediul utilizarii tehnologiilor online. Cu ajutorul abordarilor adaptabile si moderne rapide si de dezvoltare a software-ului, este posibil sa ajungi direct la tinta , axandu-te pe metodologia agila si prin intermediul mijloacelor de comunicare eficiente cu dezvoltatorii.

O pagina web buna permite unei companii sa ajunga la o audienta internationala si de piata interna, in timp ce software-ul personalizat pe clienti ajuta la imbunatatirea semnificativa a eficientei, la taierea costurilor si la atragerea atentiei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *