familii copii

Familii cu multi copii

octombrie 22, 2014

Nu vei regreta nicioadat in viata ta ca ai avut o familie numeroasa si multi copii. Bunica mea obisnuia sa se planga de faptul ca a avut prea putini copii si nu a avut o familie prea mare. Bunica mea a crescut in vremuri grele si nu a putut avea copii prea multi. A avea multi copii, totusi, este o adevarata provocare atat emotionala, cat si financiara si mereu te vei teme ca nu esti un parinte bun pentru toti copiii tai.

Multi parinti considera ca a avea un al patrulea copil este o sarcina destul de greu de dus la bun sfarsit. Insa atunci cand inveti sa cresti doi copii, nu este atat de dificil sa reusesti sa te descurci si cu trei sau mai multi copii. Nimic nu este mai bun decat o casa plina de rasete calde si de veselie si de zgomot unde sa nu te simti niciodata singur.

Copiii se distreaza unii cu ceilalti. Am crescut alaturi de doua surori si inca un frate si am avut cea mai grozava copilarie din cate se poate. Datorita diferentei foarte mici de varsta dintre noi toti, nu ne plictiseam niciodata unul cu celalalt.

Atunci cand copiii cresc intr-o familie mare, acestia sunt asigurati in mod instant cu distractie si cu o buna socializare inca de la nastere. Mai mult de atat, fratii si surorile devin aproape inevitabil cei mai buni prieteni care se sprijina si se ajuta unul pe celalalt in tot timpuol vietii lor.

Atunci cand copiii tai vor creste mai mari, vei avea parte de mai mult sprijin din partea acestora. Daca vei avea parte de o zi mai proasta, sa fii sigur ca vei avea parte de mai multe imbratisari si saruturi care sa te inveseleasca pe loc. Atunci cand ai mai multi copii, primesti si mai multa dragoste si mai mult ajutor din partea acestora.

One Reply to “Familii cu multi copii”

  1. Cand ai multi copii ai nevoie si de un apartament spatios. Trebuie sa stii foarte bine ce alegi, iar daca vrei si sfaturile unui expert, ti-i recomand pe cei de la Maurer Residence. Pe mine m-au ajutat sa imi aleg un apartament cu 3 camere ideal pentru familia mea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *