lumea modei fascinanta

Fascinanta lume a modei

septembrie 23, 2014

Nu ai vrea sa stii sau mai degraba nu ai crede ca asa ceva este posibil, dar lumea modei pe care o vedem atat de stralucitoare, de plina de fast si de frumusete, nu este de fapt asa de cele mai multe ori. In ceea ce priveste prezentarile de moda din cadrul saptamanilor modei din orasele importante ale lumii se intampla unele lucruri pe care nu le-ai putea crede daca nu ar fi adevarate si daca nu s-ar intampla in realitate in spatele scenei.

In primul rand, nu toate modelele care prezinta acele tinute ale designerilor sunt platite pentru munca lor si pentru profesionalismul de care dau dovada. De cele mai multe ori, manechinele mai noi care prezinta pentru designeri vestimentari la fel de noi, nu prea primesc bani, si in schimb au parte de beneficii materiale in piese vestimentare ale designerilor respectivi.

Daca fetelor nu le plac hainele, nu au altceva mai bun cu care sa se multumeasca, asadar inghit in sec si asteapta sa se faca mai cunoscute. Editorii revistelor de moda, cumparatorii si celebritatile sunt clasati intr-unanume fel si dispusi pe randurile cu scaune de langa podiumuri in functie de importanta lor, de renumele pe care il au si in functie de influenta pe care o exercita la un moment dat in lumea modei.

Se stie ca nu toata lumea este multumita pentru ca nu toata lumea poate sta in primul rand sau al doilea, dar asa e lumea modei, mai capricioasa. De asemenea, nu exista nimic bun in pungile de cadouri care sunt lasate pe scaunele invitatilor.

Doar primele randuri de scaune din cadrul unei prezentari de moda au pe ele pungi de cadouri, dar de obicei acestea sunt foarte neinspirate- doar cateva produse mici de la sponsorii care sustin prezentarea designerului respectiv, care de obicei la randul lor platesc respectivului designer bani in plus pentru a le include produsele in sacoselele de cadouri. Asadar, totul este pe bani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *